Vi inddrager jævnligt inspiratorer og kreatører i vores kampagner og kollektioner. Nu har Marie Olsson Nylander lavet endnu et samarbejde med os hos Ellos, og denne gang er sengen i fokus. Rul madrassen sammen og gå ud i haven, red en smuk seng til dine gæster, der kommer på besøg, sæt farve på soveværelset med den blomstrende sengegavl. Med innovative mønster- og farvekombinationer inspirerer denne kollektion til at tage skridtet og turde gøre noget anderledes. Som at flytte til et lyserødt hus på Sicilien, for eksempel. Hvad er din drøm?



#In collaboration with Marie Olsson Nylander

Svøb dig ind i kimonoen, tag et blødt tæppe med udenfor og lad luften finde vej ind og forbi altandørene. Et glas friskpresset appelsinjuice i hånden, sæt dig til rette på den solrige madras og hvil en lille stund tid fra verden. Og er det ikke det særlige ved det, vi kalder et hjem? Et sted at samle venner og familie til fest, men også et sted du kan fylde med de ting, du elsker, og hvor du kan tage de der øjeblikke for dig selv.

Colours and patterns

  • Ellos Home CC Lillemor

    279 DKK
    Oprindelig pris 399 DKK

Made by Marie:

Marie Olsson Nylander arbejder som indretningsarkitekt og driver Instagram-kontoen @marieolssonnylander med over 137.000 følgere. Nu har hun igen lavet et designsamarbejde med Ellos, hvor hendes kærlighed til farver, mønstre og retro har fungeret som inspiration. Slutresultatet? En vidunderlig kollektion som vi har lyst til at tage med overalt.

Marie Olsson Nylander     |     #weadorebedding     |     #eweadorespring     |     #weadoremarie    

CC Lillemor 279 DKK 399 DKK

Jeg håber, kollektionen vil blive brugt meget og med glæde - i hverdagen, i sommerhuset, i bilen, på stranden og på ture – mest af alt vil jeg gerne have, at den skal være en gave til dig selv.

Sengetøj til at blive gammel med, der passer ind i enhver type hjem – lyst, larmende og rodet, stramt eller mystisk.

Mine yndlingsmaterialer og farver i ét – så fantastisk at kunne lave alle de smukke ting!

Sengesæt Nell i bæk og bølge, 2 eller 3 dele 749 DKK

#WeAdoreHannes

Shop the collaboration

Inga produkter kunde hittas.

Du har set 0 af 1 produkter

Can’t get enough?

Hvis du ikke kan få nok af Maries kollektion, anbefaler vi, at du tjekker disse produkter ud. Hos os finder du altid sæsonens hotteste trends og nyheder.

More from Marie

  • Ellos Home Ryatæppe Lollo i uld

    5 399 DKK 8 999 DKK