#In collaboration with Maja Olausson

Som en del af vores initiativ Made by Women fremhæver vi med jævne mellemrum inspirerende og kreative kvinder i vores kampagner og kollektioner. Sammen med os hos Ellos har Maja Olausson designet to tuftede puffer, der inviterer til uhøjtideligt samvær med venner og familie.

Made by Maja Olausson     |     #equallycreative     |     #equallywomen     |     #equallyellos    #In collaboration with Maja Olausson

Maja Olausson er en creator fra Sverige og har Instagram-kontoen @majasmissionshus. På hendes kanaler kan vi følge med i indretning, loppefund, plantedyrkning og daglige glimt fra hverdagen som mor.

Puf Majken
Puf Majken 999 DKK

Jeg forbinder pufferne med skønt samvær; en pizzabakke i skødet på en af mine venner efterfulgt af flere timers latter og snak. Det er netop den uhøjtidelige tilværelse, jeg ønsker, at mine puffer skal symbolisere. Når alt bare er så behageligt, muntert og enkelt!

Puf Juni
Puf Juni 999 DKKMade by women

Ellos Home - Puf Juni

Ellos Home Puf Juni

999 DKK
Ellos Home - Puf Majken

Ellos Home Puf Majken

999 DKK

Du har set 2 af 2 produkter

Still inspired?

Hvis du ikke kan få nok af Majas puffer, anbefaler vi, at du tjekker disse produkter ud. Hos os finder du altid sæsonens hotteste trends og nyheder.