#In collaboration with Linda-Marie Nilsson

Som en del af vores initiativ Made by Women fremhæver vi med jævne mellemrum inspirerende og kreative kvinder i vores kampagner og kollektioner. Linda-Marie Nilsson er tilbage i et nyt samarbejde med Ellos. Inspireret af kvinderne omkring sig og de små og store øjeblikke i livet, har Linda-Marie skabt en eksklusiv kollektion af farverige kjoler. Feminine former kombineres med luftig enkelhed i et romantisk udtryk. Bliv inspireret af kampagnen og shop Linda-Maries kollektion her!

Made by Linda-Marie     |     #equallycreative     |     #equallywomen     |     #equallyellos    #Made by Linda-Marie Nilsson

Linda-Marie er en forfatter og kreatør fra Sverige. Hun har Instagram-kontoen @lindamariie med over 100.000 følgere. Her opmuntrer hun sine følgere med positive budskaber om kvindekroppen og giver skønne glimt fra hverdagen. Linda-Marie har i samarbejde med os hos Ellos tilføjet varme og personlighed til en eksklusiv og farverig kjolekollektion.

For mig er det vigtigt, at tøjet tilpasser sig den krop, der har det på, og ikke at kroppen skal tilpasse sig tøjet. Derfor har alle kjolerne stretch, enten i hele kjolen eller i partier. De har ingen besværlige eller grimme lynlåse – de er bløde og behagelige.

Jeg vil gerne have, at kjolerne skal være med til at pifte alle de begivenheder op, som vi har måttet udskyde på det seneste, men nu endelig kan nyde igen! Højtidelige dage som student og midsommer, men også de øjeblikke i hverdagen, som vi har savnet. Som en date eller en middag med venner.

I min tidligere kollektion opkaldte jeg tre af kjolerne efter mig, fordi jeg ville have, at alle, der købte en kjole, skulle tage et lille stykke af mig med. Derfor er det så sjovt, at kjolen Linda-Marie kan være med igen! Ingela og Kristina er min mors to mellemnavne – hun er min største inspiration og mit forbillede. Jeg ville også give en gave til tre andre kvinder, som inspirerer mig, og som jeg elsker – min svigermor Ulla og mine to første rollemodeller på sociale medier, og nu veninder, Sara Songbird og Felicia Bergström.

Kjole Linda-Marie
Kjole Linda-Marie 299 DKK
Kjole Felicia 374 DKK
Kjole Felicia
Kjole Felicia 374 DKKMade by women

Maxikjole Ulla
Maxikjole Ulla 449 DKK

Made by Linda-Marie

Ellos Collection - Kjole Felicia

Ellos Collection Kjole Felicia

374 DKK 499 DKK -25%

Flere farver

Ellos Collection - Maxikjole Ulla

Ellos Collection Maxikjole Ulla

449 DKK 599 DKK -25%
Ellos Collection - Kjole Kristina

Ellos Collection Kjole Kristina

449 DKK 599 DKK -25%
Ellos Collection - Kjole Felicia

Ellos Collection Kjole Felicia

374 DKK 499 DKK -25%

Flere farver

Ellos Collection - Kjole Linda-Marie

Ellos Collection Kjole Linda-Marie

299 DKK 399 DKK -25%

Flere farver

Du har set 5 af 5 produkter

Still inspired?

Hvis du ikke kan få nok af Linda-Maries kollektion, anbefaler vi, at du tjekker vores øvrige sortiment ud. Hos os finder du altid sæsonens hotteste trends og nyheder.