#In collaboration with Signe Bay

Som en del af vores initiativ Made by Women fremhæver vi med jævne mellemrum inspirerende og kreative kvinder i vores kampagner og kollektioner. Sammen med os hos Ellos har Johanna Toftby designet en kollektion af smukke kjoler. Her blandes smukke detaljer med feminine silhuetter og giver den kommende sommer et touch af elegance.

Made by Johanna Toftby     |     #equallycreative     |     #equallywomen     |     #equallyellos    #In collaboration with Signe Bay

Johanna Toftby er blogger, iværksætter, creator og forfatter til to bøger – ”30 om dagen: en livsresa” og ”Middag hos mig”. Sammen med os hos Ellos har Johanna endnu engang designet smukke kjoler, som er perfekte til alle sommerens begivenheder.

@johannatoftby

Det vigtigste for mig var, at kjolerne skulle føles behagelige og være nemme at bruge på forskellige måder. Du skal kunne style dem med forskellige sko og accessories, så de fungerer lige så godt til fest som til hverdag. Inspirationen til farverne har jeg hentet fra naturen, der kommer frem om foråret og sommeren. Alt skal føles let og luftigt, behageligt og festligt – som en dejlig og varm sommerdag!
Made by women

Shop the collaboration

Ellos Collection - Kjole Annica

Ellos Collection Kjole Annica

499 DKK
Ellos Collection - Kjole Maj

Ellos Collection Kjole Maj

699 DKK
Ellos Collection - Maxikjole Elvira

Ellos Collection Maxikjole Elvira

499 DKK
Ellos Collection - Dress Josefin

Ellos Collection Dress Josefin

599 DKK

Flere farver

Ellos Collection - Kjole Marta

Ellos Collection Kjole Marta

699 DKK
Ellos Collection - Dress Josefin

Ellos Collection Dress Josefin

599 DKK

Flere farver

Ellos Collection - Kjole Ester

Ellos Collection Kjole Ester

499 DKK

Du har set 7 af 7 produkter

Still inspired?

Hvis du ikke kan få nok af Johannas kollektion, anbefaler vi, at du kigger nærmere på disse produkter. Hos os finder du altid sæsonens hotteste trends og nyheder.