#In collaboration with Signe Bay

Som en del af vores initiativ Made by Women fremhæver vi med jævne mellemrum inspirerende og kreative kvinder i vores kampagner og kollektioner. Sammen med os hos Ellos har Johanna Toftby designet en kollektion af kjoler, der alle går i vinterens tegn. Feminine linjer blandes med stilrene snit og indbyder til en sæson fuld af uhøjtidelig enkelhed.

Made by Johanna Toftby     |     #equallycreative     |     #equallywomen     |     #equallyellos    #In collaboration with Signe Bay

Johanna Toftby er blogger, iværksætter, influencer og forfatter til to bøger – ”30 om dagen: en livsresa” og ”Middag hos mig”. Sammen med os hos Ellos har Johanna designet fem kjoler, der alle oser af vinterlig romantik.

@johannatoftby

Jeg bliver inspireret af farver og har et kartotek med billeder af smukke farvekombinationer, som jeg finder. Det kan være noget tøj, en neglelak eller en plante i en bestemt nuance. Derfor virkede det helt naturligt for mig at skabe en kollektion med meget farve og mønster. Jeg vil gerne have, at min kollektion formidler en masse leg samtidig med, at den opmuntrer til at turde at kaste sig ud i noget nyt.
Made by women

Shop the collaboration

Ellos Collection - Kjole Marilyn

Ellos Collection Kjole Marilyn

284 DKK 379 DKK -25%
Ellos Collection - Maxikjole Hanna

Ellos Collection Maxikjole Hanna

374 DKK 499 DKK -25%
Ellos Collection - Kjole Lisa-Marie

Ellos Collection Kjole Lisa-Marie

299 DKK 399 DKK -25%
Ellos Collection - Maxikjole Johanna

Ellos Collection Maxikjole Johanna

374 DKK 499 DKK -25%

Flere farver

Ellos Collection - Kjole Lucy

Ellos Collection Kjole Lucy

299 DKK 399 DKK -25%

Du har set 5 af 5 produkter