#In collaboration with Elin Lannsjö

Som en del af vores initiativ Made by Women fremhæver vi med jævne mellemrum inspirerende og kreative kvinder i vores kampagner og kollektioner. Sammen med os hos Ellos har Elin Lannsjö hentet minder fra 70'ernes individualisme og vævet dem ind i en eksklusiv forårskollektion. Romantiske flæser og lange boho-kjoler blandes med denim, høje taljer og lige linjer. Bliv inspireret af kampagnen og shop Elins kollektion her!

Tiden forsvinder ikke. Den sætter aftryk og spor, fylder mellemrum med noget unikt. I samarbejde med Elin Lannsjö har vi hentet minder fra 70'ernes individualisme og vævet dem ind i sæsonens første forårskollektion. Den frie kærlighed hviler i broderi anglaise, mellem hver romantisk flæse. Det personlige, det unikke og det udtryksfulde har vi printet på T-shirts, flettet ind mellem hver denimtråd og farvet de lange boho-kjoler med.

Dele af det, der gjorde 70'erne til det, de var, har vi oversat til 2021. Med inspiration fra naturen, bohemestilen, det individuelle og det afslappede behagelige har vi designet en forårskollektion, der har valgt det allerbedste fra 70'ernes mode ud. Tiden forsvinder ikke. Så lad os passe på de spor, de aftryk, der er blevet sat.

Made by Elin Lannsjö     |     #equallycreative     |     #equallywomen     |     #equallyellos    

Made by Elin

Elin Lannsjö er stylist, indretningsarkitekt og forfatter. Hendes kollektion, med alt fra flæser og luftige stoffer til denim og bløde naturmaterialer, har indfanget forårets udtryk i hver fiber, hver tråd.

A spring collection made by Elin

  70'ernes strømninger af individualisme, af fri kærlighed. Vi begyndte i stigende grad at udtrykke vores personlighed og vores meninger gennem mode, og det er noget, jeg gerne ville indfange i mit design.

  ELIN LANNSJÖ

  ...

  #Staycation

  Made by Elin Lannsjö     |     #equallycreative     |     #equallywomen     |     #equallyellos    

  Meget af inspirationen til mønstre, farver og materialer stammer fra 70'ernes store indflydelse – naturen.

  Vide ærmer, hvide bomuldsbluser med broderi anglais. Naturmaterialer og denim, lange boho-kjoler med smukke blomstermotiver. Flæser, bløde og behagelige farver.

  Der var en effortless og chic holdning til mode dengang, hvilket især er tydeligt i det tidstypiske boheme-udtryk. Det har inspireret mig i mit design.