Vi bruger mere tid derhjemme end nogensinde før, og vi gør det sammen med dem, der står os allernærmest. Tag med på besøg hos to forskellige familier, i to forskellige hjem og få indblik i deres hverdag. Atta Ring og Elin Nord med familier viser vores nye loungewear-kollektion, som vi har designet med fokus på komfort, bæredygtighed og enkelhed. Skønt tøj i rolige, bløde farver og bæredygtige materialer som Ecovero-viskose. Strik kombineres med enkle basisdele. Se kollektionen som gør hjemmekontoret og hjemmelivet bekvemt.

Atta Ring med familie

Alle har vel låst sig inde på badeværelset med en god bog eller for at tjekke sociale medier uforstyrret.

Misunder deres generation på mange måder. Samtidigt med at jeg føler præcis det modsatte. Har alle tidligere generationer følt det sådan?

Atta Ring

Shop for en bæredygtig fremtid

Ecovero-viskose er et bæredygtigt materiale fremstillet af certificerede, vedvarende materialekilder. Produktionsprocessen er klimatilpasset og lever op til høje standarder, alt sammen for at bidrage til en mere bæredygtig fremtid.

  Den følelse, der opstår efter trængslen på badeværelset om morgenen, hvor alle skal derud på samme tid. Eller efter at tusinde små fødder har sat mudrede spor fra entreen til bruseren. En pause, en ro, der sænker sig og minder om hverdagens øjeblikke. Det er den følelse, der opstår lige der, vi har forsøgt at indfange i hver del, i hver detalje. Fordi det er der, i de ægte pauser, at alt det smukke findes.

  Elin Nord med familie

  Alt dette betyder tid. Tid til hinanden, tid til os selv og tid til refleksion.

  ELIN NORD

  Tread lightly through every day life

  At være hjemme betyder på mange måder frihed. Frihed til at bestemme over sin egen tid, frihed til at komme gennem hverdagen ud fra egne behov. I vores loungewear-kollektion er der noget til alle i familien, store som små. Designet er enkelt, bekvemt og af høj kvalitet.

   Det kan være rent kaos, men det er vores kaos.

   Shop mere loungewear