Når efterårsmørket sænker sig omkring os, bliver belysningen i vores hjem vigtigere. Det er den, der sætter stemningen og skaber en indbydende stemning i de mørke måneder. For det bedste resultat skal du indrette med mange forskellige lyskilder og tage hensyn til alle hjemmets forskellige funktioner. Hos os finder du alle de lamper, du har brug for – lad os guide dig til et oplyst efterår.

Belysning til dagligstuen

I dagligstuen er der brug for flere lyskilder med forskellige funktioner. Som f.eks. skarpt læselys og et blødere, mere indbydende lys – her finder du alt, hvad du har brug for.

Udvalgte lamper til dagligstuen

  Belysning til soveværelset

  I soveværelset stræber vi efter afslappende belysning som bidrager til en følelse af ro inden en god nats søvn. Vi har masser af valgmuligheder som passer til dit soveværelse.

  Udvalgte lamper til soveværelset

   Belysning til køkkenet

   I køkkenet er et godt arbejdslys lige så vigtigt som et blødt lys over spisebordet. Hos os finder du masser af forskellige valgmuligheder.

   Udvalgte lamper til køkkenet

    Sådan vælger du den rigtige belysning

    Der er mange ting at tænke på, når du vælger belysning til dit hjem. Vores belysningsguide hjælper dig med at navigere gennem alle beslutninger og valg.


    Se vores belysningsguide her