Vi blander skandinavisk minimalisme med japansk elegance og får japandi - en stil, der er kendetegnet ved tilbageholdenhed og stramhed med få, udvalgte detaljer. Det er nedtonet, enkelt og gennemtænkt. Til efteråret ses trenden hovedsageligt i vores soveværelser, hvor den fredfyldte stil indbyder til ro og en god nattesøvn. Vi reder op med tekstiler i rosa, hørfarvet, hvidt, mocca og brunt. Og indretter med materialer som rotting, bambus og lysr træ. Lyse, typiske skandinaviske toner møder mørkt træ og sorte silhuetter som toppes med lamper i pap - et helt perfekt stilmix.

God stil med dynebetræk

  Det enkle skandinaviske møder det elegante japanske - indret med lyse, blide farver, tilføj velvalgte materialer og accenter i sort, der skiller sig ud.

  God stil med sengetæppe

   Shop alle tekstiler

    Elisabeth Heier er den norske visual storyteller, fotograf og stylist, hvis hjem dagligligt inspirerer cirka 110.000 følgere på Instagram. Vi har bedt Elisabeth om at vælge sine favoritter til soveværelset. Bliv inspireret af en professionel stylist, der ved, hvordan man skaber atmosfære og Japandi-stilen i dit hjem.

    Japansk og skandinavisk design har meget til fælles. Fokus på kvalitet, funktionalitet og bæredygtige materialer. Jeg elsker den varme og naturlige form for minimalisme og har valgt at omgive mig med få ting, der skaber lys og luft i rummet. Møbler og ting jeg kan have i mange år.

    ELISABETH

    Favourites by Elisabeth Heier