Checklist

Vi vil gøre julen og højtiderne omkring den så enkle og uhøjtidelige som muligt. Derfor har vi lavet en tjekliste over det, der kan være godt at minde sig selv om inden sæsonen.

Checklist

Vi anstrenger os selvfølgelig for børnenes skyld, men de voksne i familien er bare voksne – en flaske vin er godt nok. Og svigerforældrene? Ikke dit ansvar.

Checklist

Det er selvfølgelig godt at være opmærksom på fødevareallergier, så man ikke stiller en sundhedsfare på bordet. Men at lave tre forskellige varianter af forret, hovedret og dessert på grund af forskellige madpræferencer? Folk er som regel tilfredse med det, de får serveret, og der vil være mad nok til alle. Husker du, hvor meget der var tilovers sidste år?

Checklist

Hvis du ikke kan lide at gøre rent, så hold det på samme niveau som resten af året. Inddrag alle i husstanden. Og tag kun det mest basale. Der er alligevel ingen, der kigger bag det tunge entreskab.

Når det er sagt, har vi alle brug for at gøre grundigt rent med jævne mellemrum. Gem hovedrengøringen til efter alle højtiderne og festlighederne, når stressen har lagt sig. Gæster har jo en tendens til at tilsmudse det, du lige har gjort rent.

Checklist

Det er ofte et projekt med mange dele at få juletræet ind og forvandle det til det glitrende julemirakel. Og du ender med at være den eneste involverede i alle delene. Drop de dele, du ikke er interesseret i, eller sig til resten af familien, de også har et ansvar for at få pyntet juletræet.

Checklist

Hvis du planlægger at invitere en masse mennesker til julefrokost, er det en god ide at gå i gang i god tid. Vi vil blot minde dig om, at bare fordi du tilfældigvis er vært, betyder det ikke, at du skal lave mad, der skal tilberedes i flere dage. Og uanset hvilken middag du vælger at servere, så husk, at du ikke er eneansvarlig.

#equallywomen – our true values, unmasked and unfiltered.