Gruset som knaser langs stien op til huset. Smagen af vinden, som får løvet til at rasle. Køligheden fra strandkanten, som hviler i hukommelsen under huden. Vores nyeste kampagne, som er i samarbejde med Elsa Billgren, handler om vores sommerhuse og oaser. I år indretter vi ferien med afdæmpede farver, hyggekroge og naturnære gemmesteder. Nyt blandes med vintage og i detaljerne får det personlige – det unikke – en plads.

Inden ferien skal vi tage hånd om sommerhuset, om vores oase. Indret med retro-romantik, og lad afdæmpede farver, bløde detaljer og naturnære indslag skabe en afslappet atmosfære.

Decorate the summerhouse

  Made by Elsa Billgren     |     #equallycreative     |     #equallywomen     |     #equallyellos    

  Made By Elsa

  Blogger, tv-vært og forfatter Elsa Billgren har som en del af kampagnen indsamlet vintage-stoffer og lancerer nu nøje udvalgte duge og servietter. Ved at værne om ressourcer, som allerede findes, har Elsa fanget løftet om en afslappende, behagelig sommer i retro-romantisk stil. Vi vil gerne passe på vores omgivelser og det, vi allerede har. Så følg med ind i Elsas sommerhus på Gotland og få en forsmag på sommeren.

  At tekstilerne skulle være vintage var en selvfølge fra starten. Der findes så mange skatte derude som så ofte bliver overset. Jeg vil gerne passe på dem og opmuntre andre til at gøre det samme.

  De her stoffer skal ligesom gå i arv. Det er så fint på en måde. Hvordan de kommer ind i nye hjem nu, hvor der udspiller sig andre historier. Jeg kan ikke lade være med at fantasere om alle de måltider, der er spist her. Ja, det er vel det, vintage er. Historier.

  Vintage by Elsa

   #Equally Women

   Made by Elsa Billgren     |     #equallycreative     |     #equallywomen     |     #equallyellos    

   Min oase er Gotland. Her holder vi til om sommeren. Det barske landskab i kontrast til skønne haver, den klare luft og havet lige om hjørnet. Der trives jeg.