Gruset som knaser langs stien op til huset. Smagen af vinden, som får løvet til at rasle. Køligheden fra strandkanten, som hviler i hukommelsen under huden. Vores nyeste kampagne, som er i samarbejde med Elsa Billgren, handler om vores sommerhuse og oaser. I år indretter vi ferien med afdæmpede farver, hyggekroge og naturnære gemmesteder. Nyt blandes med vintage og i detaljerne får det personlige – det unikke – en plads.
Kurve Balie, 2-p 1799 DKK
Gardinlængde med rynkebånd Emelie 2-pak
Gardinlængde med rynkebånd Emelie 2-pak 399 DKK

Inden ferien skal vi tage hånd om sommerhuset, om vores oase. Indret med retro-romantik, og lad afdæmpede farver, bløde detaljer og naturnære indslag skabe en afslappet atmosfære.

Stol Alor 2-pak 2399 DKK

Decorate the summerhouse

  • Ellos Home Gulvkrukke Agnes højde 43 cm

    1 599 DKK
  • Ellos Home Gardinlængde med rynkebånd Emelie 2-pak

    399 DKK

Made by Elsa Billgren     |     #equallycreative     |     #equallywomen     |     #equallyellos    

Made By Elsa

Blogger, tv-vært og forfatter Elsa Billgren har som en del af kampagnen indsamlet vintage-stoffer og lancerer nu nøje udvalgte duge og servietter. Ved at værne om ressourcer, som allerede findes, har Elsa fanget løftet om en afslappende, behagelig sommer i retro-romantisk stil. Vi vil gerne passe på vores omgivelser og det, vi allerede har. Så følg med ind i Elsas sommerhus på Gotland og få en forsmag på sommeren.

Kop/Skål Ally 79 DKK Glaskrukke medium 229 DKK

At tekstilerne skulle være vintage var en selvfølge fra starten. Der findes så mange skatte derude som så ofte bliver overset. Jeg vil gerne passe på dem og opmuntre andre til at gøre det samme.

ELSA BILLGREN
Kop/Skål Ally 79 DKK

De her stoffer skal ligesom gå i arv. Det er så fint på en måde. Hvordan de kommer ind i nye hjem nu, hvor der udspiller sig andre historier. Jeg kan ikke lade være med at fantasere om alle de måltider, der er spist her. Ja, det er vel det, vintage er. Historier.

ELSA BILLGREN

Vintage by Elsa

    #Equally Women

    Made by Elsa Billgren     |     #equallycreative     |     #equallywomen     |     #equallyellos    

    Pudebetræk Candice af vasket hør 104 DKK

    Min oase er Gotland. Her holder vi til om sommeren. Det barske landskab i kontrast til skønne haver, den klare luft og havet lige om hjørnet. Der trives jeg.

    ELSA BILLGREN
    Gardinlængde med rynkebånd Emelie 2-pak
    Gardinlængde med rynkebånd Emelie 2-pak 399 DKK