Efterårets skokollektion fra Agnes Cecilia er landet. Boots med tyk sål står for den stærkeste trend, men modebilledet indeholder også høje støvler og behagelige sneakers. Og selvfølgelig hæle! Vi er stolte over og glade for, at kollektionen vises af influencer og blogger Elin Lannsjö, der med sin sans for stil, giver dig uvurderlige tip til, hvordan du styler efterårets flotteste sko.

Der er ikke mange sko, som formår at løfte flere forskellige looks, men her er sådan en model. På varme efterårsaftener styler jeg dem med en kort skindnederdel, en stor strikket trøje og bare ben. De er også flotte til at bryde det mere skræddersyede jakkesætslook - med blazer, stram rullekravebluse og stylede bukser, som jeg godt kan lide at putte sådan lidt casual ned i støvlerne. Prøv at binde snørebåndet rundt om dine bukseben for ekstra effekt!

Elin Lannsjö

Udvalgte Boots og Sneakers

    Høje hæle løfter et hvilket som helst look og er med til at give en skarp og smuk silhuet. En nem effekt at give et par jeans med høj talje eller din plisserede midinederdel. Tip! Hvis du tilføjer en bred ankelkæde til disse smukke heels, giver det ekstra spænding for øjet.

    Elin Lannsjö

    Shop hele kollektionen