Staycation Pudebetræk Likeable i velour

139 DKK 199 DKK -30% Bedømmelse 0 af 5 ( 0 )

Pudebetræk Likeable i velour 30X50

levering 2-4 hverdage – Farve: Green glossy

Pyntepudebetræk fra Staycation

Pudebetræk i blød, vasket velour med en broderet skildpadde på forsiden. Metallynlås og vævet mærke på bagsiden. Str. 30x50 cm.
Pudebetrækket er en del af vores kollektion Staycation by Ellos Home, som lader dig skabe en afslappet og luksuriøs hotelstemning derhjemme. I kollektionen finder du indretning med opgraderede kvaliteter og materialer til alle boligens rum. Hverdagsluksus med ekstra fokus på detaljerne!

Produktet er certificeret i henhold til STANDARD 100 by OEKO-TEX®. Certificeringen garanterer, at produktet er testet og fri for stoffer, som kan være sundheds- og miljøskadelige.
Licensnummer og testinstitut: 11.HIN.90508 HOHENSTEIN HTTI

Ellos samarbejder med Better Cotton Initiative for at forbedre bomuldsproduktionen globalt. BCI er en global non-profit organisation, der uddanner bønder i metoder til bæredygtig bomuldsdyrkning og arbejder for en mere effektiv anvendelse af vand og reduceret brug af sprøjtemidler. BCI tilfører forbedrede sociale, økonomiske og miljømæssige forhold for bomuldsbønderne. Når du køber dette produkt støtter du, sammen med Ellos, ansvarsfuldt dyrket bomuld. Det betyder ikke, at produktet er fremstillet af fysisk sporbar Better Cotton.

  • Længde: 30 cm
  • Bredde: 50 cm
  • Facon: Rektangulær
  • Betræk: 100% Bomuld
  • Vask: Maskinvask 30°

Varenummer: 1617032-01-152

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 499 DKK

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere

Anmeldelser

Fortæl os, hvad du synes Ingen anmeldelser endnu

Skriv en anmeldelse