Staycation Pudebetræk Embraced i økologisk bomuldspercale

179 DKK Bedømmelse 0 af 5 ( 0 )

levering 2-4 hverdage – Farve: Hvid/sort

Pudebetræk fra Staycation

Pudebetræk i percale af økologisk, kæmmet bomuld. Trådtæthed 200 TC. Kraftig broderistikning rundt om og bindebånd i kanten forneden. To forskellige størrelser, 50x60 eller 50x90 cm. Leveres i stofpose i samme kvalitet. Posen kan genbruges.
Bomuldspercale væves af ekstra finkæmmede og tynde garner. Det gør, at overfladen bliver glat, kølig og uimodståeligt blød og behagelig mod huden.
Pudebetrækket er en del af vores kollektion Staycation by Ellos Home, som lader dig skabe en afslappet og luksuriøs hotelstemning derhjemme. I kollektionen finder du indretning med opgraderede kvaliteter og materialer til alle boligens rum. Hverdagsluksus med ekstra fokus på detaljerne!

GOTS-certificeret CU 847472 - det vil sige, at produktet består af økologisk materiale, der er dyrket uden kemiske sprøjtemidler, kunstgødning og genmodificerede afgrøder (GMO). Produktet opfylder GOTS sociale og miljømæssige krav om ansvarlig fremstilling fra dyrkning til slutprodukt. Det har mindre miljøpåvirkning end konventionelle materialer. GOTS (Global Organic Textile Standard) er en standard for økologiske fibre.

Produktet er certificeret i henhold til STANDARD 100 by OEKO-TEX®. Certificeringen garanterer, at produktet er testet og fri for stoffer, som kan være sundheds- og miljøskadelige.
Licensnummer og testinstitut: 12.HIN.13300 HOHENSTEIN HTTI

  • Udformning: Percale
  • Betræk: 100% Bomuld
  • Vask: Maskinvask 60°

Varenummer: 1570375-01-05

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 499 DKK

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere

Anmeldelser

Fortæl os, hvad du synes Ingen anmeldelser endnu

Skriv en anmeldelse