Staycation Pudebetræk Delicate

209 DKK 299 DKK -30% Bedømmelse 0 af 5 ( 0 )

Pudebetræk Delicate 60X40

levering 2-4 hverdage – Farve: Brun

Pyntepudebetræk fra Staycation

Pudebetræk i blød, vasket velour med forskellige farver på for- og bagsiden. Dobbelt paspoleret kant rundt om. Broderet skildpadde i det ene hjørne og et vævet mærke midt bagpå. Skjult lynlås på bagsiden. Str. 60x40 cm.
Pudebetrækket er en del af vores kollektion Staycation by Ellos Home, som lader dig skabe en afslappet og luksuriøs hotelstemning derhjemme. I kollektionen finder du indretning med opgraderede kvaliteter og materialer til alle boligens rum. Hverdagsluksus med ekstra fokus på detaljerne!

Ellos samarbejder med Better Cotton Initiative for at forbedre bomuldsproduktionen globalt. BCI er en global non-profit organisation, der uddanner bønder i metoder til bæredygtig bomuldsdyrkning. BCI arbejder for mere effektiv brug af vand og minimering af brugen af bekæmpelsesmidler, samtidig med at bomuldshøsten øges. BCI tilfører forbedrede sociale, økonomiske og miljømæssige forhold for bomuldsbønderne. Tak fordi du sammen med Ellos støtter ansvarligt dyrket bomuld!

Produktet er certificeret i henhold til STANDARD 100 by OEKO-TEX®. Certificeringen garanterer, at produktet er testet og fri for stoffer, som kan være sundheds- og miljøskadelige.
Licensnummer og testinstitut: 11.HIN.90508 HOHENSTEIN HTTI

  • Længde: 40 cm
  • Bredde: 60 cm
  • Facon: Rektangulær
  • Betræk: 100% Bomuld
  • Vask: Maskinvask 40°

Varenummer: 1573139-01-02

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 499 DKK

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere

Anmeldelser

Fortæl os, hvad du synes Ingen anmeldelser endnu

Skriv en anmeldelse