Staycation Faconsyet lagen Fancy i bomuldssatin

524 DKK 749 DKK -30% Bedømmelse 0 af 5 ( 0 )

levering 2-4 hverdage – Farve: Lys abrikosrosa

Faconsyede lagener fra Staycation

Faconsyet lagen i kraftig, tætvævet satin af kæmmet, økologisk bomuld. Lagenet er faconsyet, omslutter din topmadras og bliver siddende hvor det skal. Trådtæthed 800 tc. Fem forskellige størrelser. Lagenet leveres i en stofpose i samme kvalitet. Posen kan genbruges.
Satin er en væveteknik, som gør stoffet flot blankt og giver det et blødt, glat udtryk. Stoffet føles køligt og behageligt mod huden og er både smidigt og praktisk.
Lagenet er en del af vores kollektion Staycation by Ellos Home, som lader dig skabe en afslappet og luksuriøs hotelstemning derhjemme. I kollektionen finder du indretning med opgraderede kvaliteter og materialer til alle boligens rum. Hverdagsluksus med ekstra fokus på detaljerne!

GOTS-certificeret CU 847472, hvilket betyder, at produktet består af økologisk materiale, der er dyrket uden kemiske sprøjtemidler, kunstgødning og genmodificerede afgrøder (GMO).
Produktet opfylder GOTS' sociale og miljømæssige krav om ansvarlig fremstilling fra dyrkning til slutprodukt. Påvirker miljøet mindre end konventionelle materialer.

Produktet er certificeret i henhold til STANDARD 100 by OEKO-TEX®. Certificeringen garanterer, at produktet er testet og fri for stoffer, som kan være sundheds- og miljøskadelige.
Licensnummer og testinstitut: 11.HIN.90508 HOHENSTEIN HTTI

  • Udformning: Satin
  • Betræk: 100% Bomuld
  • Vask: Maskinvask 60°

Varenummer: 1573149-01-08

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 499 DKK

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere

Anmeldelser

Fortæl os, hvad du synes Ingen anmeldelser endnu

Skriv en anmeldelse