Hårindpakning fra Sol de Janeiro

En hårindpakning som behandler, styrker og reparerer. Få salonresultat uden at forlade bruseren. Høst kraften i vores brasilianske hårekspertise med denne kraftfulde hårindpakning, der er skabt til at reparere skader og give dyb næring til tørt, langt hår, selvfølgelig uden at tynge håret ned.
En tredobbelt formel med naturligt brasiliansk smør og Sol de Janeiros Sol Seal Technology™, der reparerer spaltede spidser efter første gang, du bruger den. Beriget med en dyb fugtgivende blanding af brasiliansk cupuaçu, murumuru og tucumã-smør, der tæmmer kruset hår, gør håret blødere og mere modstandsdygtigt over for skader.

Effektiv alene, men sammen med Brazilian Joia™ Strengthening + Smoothing Shampoo og Conditioner fungerer denne intensive behandling effektivt for at tilføre fugt til dit hår uden at tynge det ned. Nyd et skinnende, sundt og stærkt hår, der dufter dejligt takket være den ikoniske Cheirosa´62-duft.

Duft: Cheirosa ‘62

Ingredienser: En blanding af koncentrerede og forfriskende brasilianske ingredienser, der reparerer og fugter for at behandle de mest almindelige hårproblemer: tørt og skadet hår.
Sol Seal Technology™: Fordelagtigt og bevist at reparere og gendanne dit hår for at styrke det efter første brug. Plantebaseret keratin indkapsler det beskadigede hårlag og binder de spaltede spidser sammen. Man kan se det som et behandlende "kram" til dit hår.
Cupuaçusmør: Fugter tørt hår i dybden takket være en blanding af fedtsyrer (bl.a. stearin- og laurinsyre) uden at håret føles tungt eller klumper.
Murumurusmør: Øger glans, blødhed, fleksibilitet og bevægelse. Rig på omega-fedtsyrer som mindsker kruset hår.
Tucumasmør: Indkapsler effektivt fugt, men yder også beskyttelse for ikke at beskadige håret under børstning eller daglig styling.

Varenummer: 1644809

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 499 DKK

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere

Anmeldelser

Fortæl os, hvad du synes Ingen anmeldelser endnu

Skriv en anmeldelse