Parfume fra Sol de Janeiro

I Brasilien er duft mere end noget vi bare bærer, det handler om at skabe en verden, vi elsker at leve i. Vi kalde dette livssyn Cheirosa og det er vores Brazilian Beauty-hemmelighed. Det er ikke én bestemt måde at definere Cheirosa på, men i sin helhed betyder det at dufte skønt fra solopgang til solnedgang.
Vores Coco Cabana Mist fanger essensen af Cheirosa med noter af kokoscreme, tropisk orkidé og ristet praline. En duft du bare vil have på overalt. Spray fra top til tå, så duften er med dig hele dagen, på sengetøjet eller tilmed i din tørretumbler. Cheriosa er at omgive sig med den duft, du elsker.

Vores Cheirosa '39 er luksuriøs og kærtegnet af uimodståelige noter af kokoscreme fra unge, grønne koksnødder, tropisk orkidé og ristet praline. En sofistikeret kokosduft inspireret af det brasilianske ikon Carmen Miranda.

Duftinspiration:
Vores Coco Cabana Cheirosa ' 39-duft er inspireret af den brasilianske sensation Carmen Miranda. Talentfuld, smuk og majestætisk blev Carmen en international stjerne og et symbol på Hollywoods guldalder fra 1930-1950. Hun florerede også under Brasiliens guldalder og vendte spotlightet mod brasiliansk musik, dans og kultur, som hele verden kunne forelske sig i. 1939 markerer det år, hvor Carmen først kunne ses i det, der siden skulle blive hendes ikoniske frugthat. Cheirosa '39 fejrer den ikoniske stund med en ikonisk duft for at fange yderligere en brasiliansk sensation.

Duftnoter:
Top: kokoscreme
Hjerte: varm vanilje, tropisk orkidé
Base: cremet sandeltræ, ristet praline

Varenummer: 1626351

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 499 DKK

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere

Anmeldelser

Fortæl os, hvad du synes Ingen anmeldelser endnu

Skriv en anmeldelse