Bodylotion fra Sol de Janeiro

Vores mest fugtgivende kropscreme for en glat og blød hud. I Brasilien elsker man når huden er blød, glat og uimodståelig. Denne kropscreme er fyldt med fugt, og giver din hud alt det, den har behov for. Vores fantastiske Coco Cabana Cream blødgør og fugter selv den tørreste hud både effektivt og langvarigt, da vores Coco Sugar Blend giver op til 72 timers fugt. Coco Cabana Cream dufter skønt af Cheirosa '39 med en kokosduft inspireret af kokoscremen fra unge, grønne kokosnødder, tropisk orkidé og ristet praline.

Duftnoter:
Top: kokoscreme
Hjerte: varm vanilje, tropisk orkidé
Base: cremet sandeltræ, ristet praline

Nøgleingredienser:
Næringsgivende kokosolie og fermenteret sukker fra vores Coco Sugar Blend som giver fugt i op til 72 timer.

Kokosolie: Kropselskere i Brasilien har i århundreder nydt denne lækre olie. Den blødgør, beroliger og giver næring og fugt.
Fermenteret sukker: En naturlig fugtgivende ingrediens, açúcar, som holder på fugt fra luften og hurtigt trænger ind i huden efter påføring. Vore sukker er fermenteret så det er endnu mere koncentreret og har endnu bedre kropselskende egenskaber.
Cupuaçusmør: Amazonas svar på shea butter er propfyldt med fedtsyrer, phytosteroler og polyphenoler. Denne ingrediens holder på fugten og genopretter hudens elasticitet.

Varenummer: 1626352

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 499 DKK

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere

Anmeldelser

Fortæl os, hvad du synes Ingen anmeldelser endnu

Skriv en anmeldelse