Shiseido Waso Satocane Pore Purifying Scrub Mask 50 ml

389 DKK Bedømmelse 0 af 5 ( 0 )

3 tilbage på lager,  levering 2-4 hverdage

Ansigtsmaske fra Shiseido

Waso Satocane Pore Purifying Scrub Mask fra Shiseido er en mineralmaske og scrub i ét og samme produkt, som renser porerne i dybden. Satokibi-sukkerrør fjerner overflødig talg, hvilket forhindrer at der opstår hudorme, og vegetabilsk eksfoliering fjerner døde hudceller. Denne scrub-maske er vegansk, passer til alle hudtyper og passer dem, som efter brug gerne vil have en blød og glat hud med mindre synlige porer. Passer til alle, men er perfekt som det første hudplejeprodukt til unge, som gerne vil starte deres første hudplejerutine.

Påføres renset, tør hud. Tag to dråber på størrelse med kirsebær, og masser ind i ansigtet, undgå mund og øjenområdet. Lad virke i 5 minutter og skyl derefter med vand. Det anbefales at anvende produktet 2 gange om ugen for det bedste resultat.

Fra jorden til dit ansigt
I stedet for at benytte traditionelle store leverandører har Shiseido i arbejdet med Waso samarbejdet med lokale, japanske bønder i de områder, hvor ingredienserne vokser bedst, hvilket medfører nye lokale arbejdspladser og en høj plantekvalitet.

Bæredygtig emballage
95% af Wasos beholdere består af genindvundet plast, og æskerne er FSC-mærket. For at reducere brugen af plast indeholder beholderens låg 30% risskaller.

Varenummer: 1662284

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 499 DKK

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere

Anmeldelser

Fortæl os, hvad du synes Ingen anmeldelser endnu

Skriv en anmeldelse