Øjencremer fra Shiseido

Shiseido introducerer Koshirice Tinted Calming Spot Treatment fra Shiseidos hudplejeserie Waso, hudpleje tilpasset en yngre hud. En punktbehandling og concealer i ét som straks skjuler bumser og urenheder samtidig med at den beroliger og modvirker dem. En blanding af Koshihikari-ris, en ingrediens med antioxidante egenskaber og salicylsyre gør, at urenhederne reduceres samtidig med at concealeren dækker rødmen fra dem. Passer til alle hudtyper og er helt vegansk.

Påfør et tyndt lag på det berørte område. Følg op med en dagcreme, som indeholder SPF eller en separat solbeskyttelse ovenpå. Kan anvendes over makeup. Det anbefales at den benyttes 2-3 gange om dagen.

Fra jorden til dit ansigt
I stedet for at benytte traditionelle store leverandører har Shiseido i arbejdet med Waso samarbejdet med lokale, japanske bønder i de områder, hvor ingredienserne vokser bedst, hvilket medfører nye lokale arbejdspladser og en høj plantekvalitet.

Bæredygtig emballage
95% af Wasos beholdere består af genindvundet plast, og æskerne er FSC-mærket. For at reducere brugen af plast indeholder beholderens låg 30% risskaller.

Varenummer: 1662259

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 499 DKK

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere

Anmeldelser

Fortæl os, hvad du synes Ingen anmeldelser endnu

Skriv en anmeldelse