Smartphones fra Samsung

Galaxy Note10+ er designet til at præstere. Den flytter grænserne for det forventelige - ligesom dig. Den har et kamera med ny teknologi, som giver masser af kreative muligheder og et batteri, der holder til mere end 24 timers brug. Den har en stor, næsten helt dækkende skærm og selvfølgelig S Pen, som gør det muligt at arbejde både hurtigt og intuitivt på den store skærm. Vi har skabt et redskab til arbejde og underholdning: en PC, en spillekonsol, en notesblok, en billed- og videoredigeringsenhed - Galaxy Note10+ har hele pakken. Kort sagt en telefon til dig, der stiller de højeste krav.

Føl styrken
Takket være en helt ny Samsung-processor er Galaxy Note10+ 20% hurtigere end Galaxy Note9. Trods den øgede ydeevne er den energieffektiv og batteriet giver mere tid til arbejde, kreativitet og underholdning. Batteriet holder også længe, fordi din mobil lærer, hvordan du anvender den, og kan spare strøm ved at lukke ned for de funktioner, du ikke bruger. Desuden er funktionen til hurtig opladning opgraderet så den nu er endnu hurtigere.

WiFi-teknologien er opgraderet til WiFi6, som gør modtagelsen mere stabil og op til 20% hurtigere i miljøer, hvor mange WiFi-net konkurrerer eller støder sammen, f.eks. i offentlige bymiljøer.

Ydelsen gør dette til en mobil for alle, der ønsker at få spilleoplevelsen op på et nyt niveau. Kraften, batteriet og WiFi6-tilslutningen betyder at den lagger mindre og du får mere spilletid.

Et stærkt design
Skærmformatet på den nye Galaxy Note10+ er 19:9, så du kan se film uden forvrængning og du kan også køre flere programmer på skærmen samtidigt. Note er en større mobil som giver dig en større oplevelse - men takket være det ergonomiske og tynde design ligger den dejligt i hånden. Frontkameraet har et meget lille objektiv i skærmen og kanterne er minimeret, hvilket gør at skærmen dækker 95% af mobilens forside. Alt sammen for at give dig den størst mulige oplevelse - i et praktisk format. Brugergrænsefladen er også tilpasset skærmens størrelse, så det er nemt at betjene telefonen og klikke på funktioner med én hånd.

Skærm: 6,8" Dynamic AMOLED (3040x1440)
Hukommelse: 256 GB (12,0 GB RAM)
Kamera bagside: 12 MP (f/1.5-2.4 27mm wide) + 12MP /f/2.4 52mm telephoto) + 16 MP (f/2.2 12mm ultrawide)
Kamera forside: 10 MP (f/2.2)
Sikkerhed: Ansigtsgenkendelse, fingeraftrykslæser (under skærmen)
Kommunikation: 2G, 3G, 4G, BT 5.0 LE, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac/ax, NFC, GPS, Glonass, Beidou
SIM-kort: Dual-SIM (Nano-SIM)
OS: Android
Tilslutninger: USB-C 3.1
Størrelse (H x B x D): 162,3 x 77,2 x 7,9 mm
Vægt: 196 g
Batteri: 4300 mAh

Varenummer: 1578087

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 499 DKK

Læs mere

Express24

Få din pakke i morgen, hvis du bestiller inden kl. 13.00*

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere