Smartphones fra Samsung

Den nye generation af Galaxy er her. Til Samsungs ti-årsjubilæum af Galaxy-serien præsenterer de Galaxy S10+. 6,4 "SuperAMOLED-type Quad HD-skærm, der dækker hele fronten (for ægte), fingeraftrykslæser, tre kameraer på bagsiden, dobbelte frontkameraer og stor hukommelseskapacitet. Foruden trådløs opladning har Galaxy S10+ også trådløs strømdeling til andre enheder. Selvfølgelig får du også de funktioner, som du som Galaxy-kunde nu tager for givet - vandtæthed i henhold til IP68 og den smarte betalingsfunktion Samsung Pay.

Infinity O-skærmen
Galaxy S10+ sætter nye standarder for design og funktion med sin buede 6,4" skærm med Curved AMOLED-skærm og Quad HD+-opløsning (3040 x 1440p) som dækker næsten hele forsiden. Samsungs Infinity-O har også implementeret frontkameraet i et lille hul i skærmens øverste hjørne, så du får mest muligt ud af indholdet. Takket være avanceret produktionsteknologi byder skærmen på realistiske farver, som giver dine billeder liv, og lavt strømforbrug.

Kameraer
Tag fantastiske billeder med det tredobbelte kamera på 12 MP og Dual Pixel-teknologi, dobbelt blænde og 10x digital zoom. Det giver dig også mulighed for at optage videoer i højkvalitets 4K-opløsning ved 60 billeder pr. sekund. Det dobbelte frontkamera på 16 MP hjælper dig med at få mest muligt ud af dine selfies.

Varenummer: 1558867

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 499 DKK

Læs mere

Express24

Få din pakke i morgen, hvis du bestiller inden kl. 13.00*

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere