Smartphones fra Samsung


Med infinity-skærm.
Galaxy S8 ændrer opfattelsen af en mobil med hensyn til brugeroplevelse og design. Infinity-skærmen gør at rammen og kanterne er mindre fremtrædende, hvilket skaber et grænseløst udtryk. Knapperne er flot integrerede i skærmens grænseflade og tilpasses efter skærmindstilling. Den fysiske Hjem-knap er der stadig i form af en tryksensor. Den smalle skærm gør det nemt at skrive og navigere med kun en hånd, og du behøver ikke at scrolle lige så meget. Film- og billedoplevelser forstærkes, mens du kan benytte andre apps samtidig uden afbrydelser. Galaxy S8 findes i 3 forskellige farver.

Beskyt og gør dit digitale liv enkelt.
Iris-scanner og fingeraftrykslæsning gør dit mobile liv sikkert og smidigt. Beskyt dit digitale liv med øjnene eller med fingeraftryk, Vælg den løsning som er bedst for dig. Iris-scanning er op til 200 gange mere sikkert end fingeraftrykslæsning.

Tilpasset vind og vejr.
Lad ikke vand og støv sætte grænser for hvordan du bruger din mobil. Galaxy S8 er IP68-klassificeret, hvilket betyder at den kan tåle at blive nedsænket i vand ned til 1,5 meter i 30 minutter. Så uanset om du er på stranden, ude i regnen eller laver mad i køkkenet, kan du bruge din mobil, præcis som du vil.

Skærpet fokus i alle indstillinger.
En avanceret kamerateknik fanger flere detaljer i billederne. Da hver enkelt pixel i kameraet har to separate fotodioder, som virker sammen ligesom de menneskelige øjne opnås et hurtigt og nøjagtigt autofokus. Den øgede lysfølsomhed gør at man også kan fotografere i mørke miljøer.


Størrelse: (H x B x D): 148,9 x 68,1 x 8 mm
Vægt: 151 g
Skærm: 146,5 mm (5,8 full rectangle) / 143,3 mm (5,6 rounded corners) 1 Quad HD+ sAMOLED
Processor: Octa-core 2.3 GHz + 1.7 GHz (4,0 GB RAM)
Hukommelse: 64 GB + micro (op til 256 GB)
Netværk: 3G, 4G
Kamera: 12 MP (Dual Pixel/OIS/F 1.7) + 8 MP (AF/F1.7)
OS: Android 7.0

  • Megapixels: 12.0
  • Skærmstørrelse: 5.8
  • Garanti: Garanti 1 år. Gem følgesedlen.

Varenummer: 1500643

Fri fragt

Gælder på bestillinger over 499 DKK

Læs mere

Express24

Få din pakke i morgen, hvis du bestiller inden kl. 13.00*

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere