Kaffemaskiner fra Russell Hobbs

Elegance kaffemaskine med den Gyldne Bønne

Vågner du nogle gange og ønsker, at morgenkaffen står klar og venter på dig? Med Elegance kaffemaskinen går dit ønske i opfyldelse. Med den programmerbare timer kan du vælge, hvornår kaffen skal være klar. Gør det hele klar om aftenen, og byt de stressede morgener ud med en afslappende start på dagen.

Elegance kaffemaskinen er godkendt af ECBC (European Coffee Brewing Centre). Det betyder, at den opfylder kravene for rigtig god kaffe. For at blive godkendt og berettiget til at bære det gyldne stempel skal kaffemaskinen opfylde størstedelen af kravene og gennemføre målinger vedr. f.eks. brygningstid, bryggetemperatur, kaffeekstraktion, brygningsteknik m.m.

Med ECBC-stemplet kan du føle dig tryg ved at have købt en kaffemaskine, som giver en god kop kaffe - hver gang. Elegance kaffemaskinen er ikke bare flot at se på, den er også fantastisk hurtig til at brygge en pragtfuld kaffe.

Nu behøver du ikke længere vente unødigt på din kaffe - vores hurtigbrygningsteknologi sørger for, at den optimale temperatur opnås på mindre end ét minut!

Med en imponerende glaskande, som rummer 1,25 liter kan du byde hele familien eller alle vennerne på kaffe. Elegance brygger hele 10 store kopper, så der er nok til alle.

Funktioner:
- Elegant design i børstet rustfrit stål og sort glas
- Godkendt af ECBC (European Coffee Brewing Centre)
- Kapacitet 1,25 liter/10 kopper
- Programmerbar 24 timers timer
- Forbedret kaffeekstraktion og hurtigere brygning*
- Drypstop og auto clean-funktion
- Vaskbar filterholder
- Automatisk sluk

Varenummer: 1553271

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 499 DKK

Læs mere

Express24

Få din pakke i morgen, hvis du bestiller inden kl. 13.00*

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere