Russell Hobbs Elkedel 1,7 l Heavenly Blue

399 DKK Bedømmelse NaN af 5 ( 0 )

levering 2-4 hverdage

Elkedler fra Russell Hobbs

Russell Hobbs Colours Plus elkedel vil garanteret give dit køkken et farve-kick. Med sin beroligende himmelblå farve kan du nyde en rygende kop te og samtidig føle roen sænke sig. Uanset om det er morgenmad med hele familien i weekenden, eller om du nyder stilheden alene ved morgenbordet, er denne himmelblå elkedel den perfekte detalje, som forvandler dit køkken til et stille og roligt sted. Føler du indimellem at tiden flyver for hurtigt afsted, når du har besøg af dine venner?

Takket være quickkogningsfunktionen kan du nu spare tid. Bare fyld kanden og du har kogende vand på ingen tid.

Hurtigkogningsfunktion
Du behøver måske ikke altid at fylde kanden helt op til kanten med vand, men hvordan ved du, om du sløser med både vand, el og tid? Med denne elkedel kan du koge en kop på kun 50 sekunder** takket være hurtigkogningsfunktionen og indikatoren i bunden af kanden, der viser 1,2 og 3 kopper.

Sparer energi
En af de bedste funktioner på denne elkedel, udover den flotte yderside, er helt klart, at du kan spare op til 70% af den energi, du plejer at bruge på at koge vand. Her kan man tale om effektivitet! Perfekt hældetud og drejelig base. Den perfekt udformede hældetud, gør at du slipper for unødigt spild, når du skal hælde, så du kan servere en kop flot og sikkert. Uanset om du er venstre- eller højrehåndet, vil denne elkoger sidde lige i skabet. Den drejelige 360° base gør at du kan vælge i hvilken retning håndtaget skal pege.

Funktioner:
- Hurtigkogningszoner med indikator til 1/2/3 kopper
- Sparer op til 70% energi*
- Koger en kop vand på 50 sekunder**
- Perfekt hældetud

Varenummer: 1509518

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 499 DKK

Læs mere

Express24

Få din pakke i morgen, hvis du bestiller inden kl. 13.00*

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere