Russell Hobbs Bubble Toaster Pink

599 DKK Bedømmelse NaN af 5 ( 0 )

levering 2-4 hverdage

Brødristere fra Russell Hobbs

Soft Pink Bubble er en moderne pastelrosa brødrister i retrostil.
Brødristeren kombinerer det traditionelle med det trendy og er et cool statement i dit køkken. Med flotte kurver, der smidigt omfavner brødristeren og skinnende rustfrit stål, er denne brødrister lige så fantastisk i udseende som i ydeevne. Den har også to vide slots som passer perfekt til brød af forskellige størrelser, fra toastbrød til bagels.

7 forskellige ristningsgrader
Vi ved, at alle kan lide forskellige grader af brødristning, og vi mener, at I skal have mulighed for at vælge hvilken ristningsgrad, der passer til jer. Derfor kommer Soft Pink Bubble Brødrister med en variabel ristningsgrad som lader dig vælge den temperatur, der passer til dine ristningsbehov. Uanset om du kan lide en let ristet overflade eller en gylden og sprød, så har Soft Pink Bubble Brødrister indstillingen, der passer til dig.

Integreret ledningsopbevaring
Elsker du et flot og ryddet køkken? Vil du slippe for rod i køkkenet? Så vil du elske Soft Pink Bubble Toaster, der leveres med integreret ledningsopbevaring for at holde din bordplade så ryddet og enkel som muligt. Når du er færdig med at bruge brødristeren, kan du nemt sætte ledningen på plads på undersiden af brødristeren for smart opbevaring.

High Lift-funktion
Leder du efter en metode til at tage dit lækre ristede brød ud af brødristen uden at brænde fingerspidserne? Så vil du elske High Lift-funktionen på vores Soft Pink Bubble brødrister, der gør det nemt at tage dit brød op. Og du kan sige farvel til bekymringen for at dit lækre stykke brød sidder fast i brødristeren, fordi denne High Lift-funktion kan redde hver skive.

Varenummer: 1553298

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 499 DKK

Læs mere

Express24

Få din pakke i morgen, hvis du bestiller inden kl. 13.00*

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere