Russell Hobbs Brødrister Heavenly Blue, 2 skiver

399 DKK Bedømmelse 0 af 5 ( 0 )

Brødrister Heavenly Blue, 2 skiver

Udsolgt,  levering 2-4 hverdage

Brødristere fra Russell Hobbs

Russell Hobbs Colours Plus brødrister vil garanteret give dit køkken et farve-kick. Med sin beroligende himmelblå farve kan du nyde en nyristet sandwich og samtidig føle roen sænke sig. Uanset om det er morgenmad med hele familien i weekenden, eller om du nyder stilheden alene ved morgenbordet, er denne himmelblå brødrister den perfekte detalje, som forvandler dit køkken til et stille og roligt sted.

Hvis stilhed og design ikke er nok for dig, kan vi måske lokke med hurtigere ristning? Du har måske ikke altid travlt, men hvem har lyst til at sidde og vente, når man er sulten? Vores innovative quickristningsteknologi rister en brødskive 50% hurtigere*

Ekstrabrede rum til brød
Denne himmelblå brødrister kan riste både tynde og tykke brødskiver. Takket være centreringsguiden sørger brødristeren for at dine brød bliver ristet jævnt, uanset hvilken ristninggrad du har valgt.

Lift and Look
Er du ikke sikker på hvilken indstilling, du skal vælge og er bange for at brænde dine brødskiver? Med den smarte lift&look-funktion kan du når som helst under ristningen løfte dine brødskiver op ved at løfte skyderen op uden at afbryde ristningen.

Ingen irriterende brødkrummer
- Sig farvel til en masse brødkrummer på køkkenbordet. Takket være det udtagelige krummebakke samles brødkrummeren op og du kan nemt smide dem i affaldsposen.

Stopknap og optøning
- Har du glemt at tage brød op af fryseren og skal have en sandwich til frokost? Med optøningsfunktionen kan du nemt optø frosent brød på ingen tid.

Funktioner:
- Op til 50% hurtigere* ristning
- Lift&look-funktion
- Bollevarmer
- Justerbar ristningsgrad
- Ekstrabrede rum til brød

Varenummer: 1509505

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 499 DKK

Læs mere

Express24

Få din pakke i morgen, hvis du bestiller inden kl. 13.00*

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere