Ringsted Dun Dundyne Enkeltseng Medium 150x210 cm

1 999 DKK Bedømmelse 0 af 5 ( 0 )

Dundyne Enkeltseng Medium 150x210 cm

Udsolgt,  levering 2-4 hverdage – Farve: Hvid

Dyner fra Ringsted Dun

Andedun med bæreevne 9 - 90% nye europæiske andedun/10% småfjer. Klasse 1 - Stof af bomuld, super soft cambric Ne60/60 konstruktionen er 4x6 tern. Dynen kan vaskes, brug enzymfrit vaskemiddel, og tørres i tørretumbler til produktet er helt tørt.
Dunvægt 680 g.

Ringsted Dun giver en ægte oplevelse af luksuriøs søvn. Dyner og puder fra Ringsted Dun er fremstillet med det fineste naturlige fyld for at garantere dig søvn af højeste kvalitet og komfort i sengen. De bedste og største dun er udvalgt for bedre isolering, højere kvalitet og frem for alt dit velvære.
Nyd dit Ringsted Dun-produkt i mange år fremover.

Dundyner og dunpuder fra Ringsted Dun er certificerede i henhold til både Downafresh® og NOMITE, hvilket giver dig god beskyttelse mod allergifremkaldende stoffer. Downafresh® er din garanti for at fyldet er af højeste kvalitet, helt rent og uden mikroorganismer og virus. NOMITE garanterer at produkter med dette certifikat er sikret mod husstøvmider, eftersom stoffet er så tætvævet at miderne ikke kan trænge igennem. Det betyder også at disse dyner og puder er egnet til personer med husstøvallergi.

  • Varmegrad: Medium
  • Fyld: 90% Dun, 10% Fjer
  • Betræk: 100% Bomuld
  • Vask: Maskinvask 60°

Varenummer: 1034620-01-79

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 499 DKK

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere

Anmeldelser

Fortæl os, hvad du synes Ingen anmeldelser endnu

Skriv en anmeldelse