IPL hårfjernere fra Remington

Remington i-LIGHT PRESTIGE har en fantastisk IPL-teknologi som garanterer en permanent hårreducering til både ansigt*, krop og bikiniområdet. Nyd en glat hud hver dag med denne banebrydende IPL-teknologi som er udformet til at kunne bruges bekvemt i din egen bolig. Designet til at imødekomme alle dine hårreduceringskrav med en innovativ IPL-teknik; blandt andet Remingtons unikke PROPULSE -teknologi., der er klinisk testet. Det dybdegående pulserende lys er rettet mod hårets rødder, hvilket resulterer i permanent hårreducering. Lysblinkene rækker til hele 75 fuldstændige kropsbehandlinger hvilket er mere end du har brug for i et helt liv for at få en permanent hårreducering.

50% større behandlingsvindue
Hvis du er ude efter et langvarigt hårfrit resultat behøver du ikke at lede længere. Med et 3 cm² vindue, der er 50% større end den tidligere model og tilpassede lysblink, kan du nemt behandle de områder du ønsker og få et glat resultat efter kun 3 behandlinger*.

PROPULSE -teknologi
PROPULSE -teknologien opvarmer hårsækken og fokuserer hver lysblink på hårroden for at forhindre hårstrået i at gro. Lysets energi absorberes af hårets melanin og stopper hårets vækst ved at bedøve hårsækken.

Varenummer: 1012485

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 499 DKK

Læs mere

Express24

Få din pakke i morgen, hvis du bestiller inden kl. 13.00*

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere