IPL hårfjernere fra Remington

Slip for unødig hårvækst en gang for alle med Remington i-LIGHT ESSENTIAL. Med dette geniale IPL-apparat kan du opnå en hårfri hverdag og glat hud smertefrit og uden besvær bekvemt i din egen bolig. I-LIGHT ESSENTIAL er et godt alternativ til traditionel hårfjerning med en avanceret og innovativ IPL-teknologi som giver permanent hårreducering efter kun tre behandlinger*.
Remingtons unikke PROPULSE -teknologi er klinisk testet. Det dybdegående pulserende lys er rettet mod hårets rødder, hvilket resulterer i permanent hårreducering. Lysblinkene rækker til hele 75 fuldstændige kropsbehandlinger hvilket er mere end du har brug for i et helt liv for at få en permanent hårreducering.

Remingtons ekspertise i IPL (Intense Pulsed Light) er klinisk testet og dermatologisk anbefalet hvilket garanterer at du er i sikre hænder, når du bruger IPL-apparatet derhjemme. Remingtons kliniske test beviser en permanent hårreducering efter kun 3 behandlinger*.

50% større behandlingsvindue
Hvis du er ude efter et langvarigt hårfrit resultat behøver du ikke at lede længere. Med et 3 cm² vindue, der er 50% større end den tidligere model og tilpassede lysblink, kan du nemt behandle de områder du ønsker og få et glat resultat efter kun 3 behandlinger*.

PROPULSE -teknologi
PROPULSE -teknologien opvarmer hårsækken og fokuserer hver lysblink på hårroden for at forhindre hårstrået i at gro. Lysets energi absorberes af hårets melanin og stopper hårets vækst ved at bedøve hårsækken.

Varenummer: 1012450

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 499 DKK

Læs mere

Express24

Få din pakke i morgen, hvis du bestiller inden kl. 13.00*

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere