Overtræksbukser fra Reima

Takeoff fra Reima, funktionelle vinterbukser til aktive børn. Løs model med lige ben. De er syet i et vand- og smudsafvisende materiale med tapede og vandtætte sømme. Vandsøjletryk mindst 8000 mm og åndbarhed mindst 7000 g/m2/24 h. Glat, vævet for.
Aftagelige og justerbare elastikseler. Justerbar linning for optimal pasform. Blød, børstet jersey på indersiden af linningen. Lukning med trykknap og gylp med lynlås. To lommer foran med lynlås. Slidstærke forstærkninger i benkant som beskytter både bukser og ankler. Snefang i benkant som holder sne og kulde ude. Refleksdetaljer.

Produktet er imprægneret med Rudolf Bionic Finish Eco, en vandafvisende behandling, som er mere miljøvenlig og ikke tilsat perfluorerede stoffer (PFC). Det betyder, at det kan være nødvendigt at genaktivere imprægneringen, hvis du mærker, at vand på overfladen ikke længere preller af. Det gør du ved at tilføre varme ved lav temperatur, f.eks. ved strygning eller tørretumbling. Det kan også på sigt være nødvendigt at imprægnere stoffet igen.

  • Fyld: 100% Polyester
  • For: 100% Polyester
  • Betræk: 100% Polyester
  • Vask: Maskinvask 40°

Varenummer: 1563350-01-122

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 499 DKK

Læs mere

Express24

Få din pakke i morgen, hvis du bestiller inden kl. 13.00*

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere