Leveret på 4-6 hverdage
Vakuumpakkere fra Princess
Princess Professional Sous Vide gør det let at opnå et perfekt resultat, når du laver mad derhjemme.
Du anvender Sous Vide ved ganske enkelt at montere den på en gryde, placere maden i en vakuumpose og derefter indstille tid og temperatur.
Delikat og mør mad!
Denne Professional sous vide fra Princess hjælper dig med at få den perfekte temperatur, når du laver mad. Vakuumpak kød, kylling eller fisk, eller hvad du ellers har lyst til, læg det derefter i det perfekt tempererede vand og lad så din sous vide klare resten.
Bliv mesterkok, og overrask dine venner med en rigtig gourmetmiddag.
Princess Professional sous vide har et håndtag foroven med en klemme, som holder den på plads. Sous vide-cirkulatoren er IPX7-certificeret, hvilket betyder at den er helt vandtæt. Underdelen består af et rustfrit hylster med plastbund, hvor der sidder en lille propel, som cirkulerer vandet.
Placer den i en beholder fyldt med vand, cirka fem liter eller derover, og fastgør klemmen. Sous vide-maskinen må kun anvendes sammen med vand. Vandmængden skal ligge mellem MAX- og MIN-markeringerne på det rustfri hylster. Maden vakuumpakkes og nedsænkes i vandet. Tilbered aldrig madvarer, som ikke er vakuumpakkede.
Når du tilslutter stikket til kontakten, lyser sous vide-maskinens display. Klik på touch displayet for at angive temperaturindstillingen, og indstil derefter, hvor lang tid maden skal tilberedes.
Temperaturer:
Entrecote: 54 grader (2 timer, 250 gram/2 cm tyk).
Andebryst uden ben: 62 grader (3 timer).
Kartofler: 84 grader (store 2 timer, små 1 time).
Laks: 48 grader (200-300 gram, 25 min).
Specifikationer:
Effekt: 1200 W.
Universalindsats egnet til alle gryder og beholdere op til 25 liter.
Mål: H 44 x B 8 x D 11 cm.
Vægt: 1,5 kg.
Temperaturinterval: 25-95 grader.
- Garanti: Garanti 2 år. Gem følgesedlen.
Varenummer: 1554638
Share your favorites!
Bilder taggade med #ellos på Instagram.