Sportsure og aktivitetsarmbånd fra Polar

Polar Ignite træningsur

Find dit potentiale med Polar Unite, et træningsur, der hjælper dig med at kombinere træning, bedring og hverdag til en perfekt balance. Polar Unite motiverer dig til at fortsætte træningen, og de intelligente funktioner gør det til en naturlig del af hverdagen at passe på form og helbred. Polar Unite er din assistent på vejen til bedre kondition - hele livet.

Polar Unite er træningsuret, der hjælper dig med at finde dit potentiale. Det har avanceret pulsmåling på håndleddet. Søvnregistreringe Sleep Plus Stages™ måler dine søvnfaser (REM-søvn, let søvn og dyb søvn) og giver dig sømfeedback og et numerisk søvnniveau. Nightly Recharge™ måler din restitution hver nat, og FitSpark™ træningsguide giver dig personlig træningsvejledning baseret på, hvor klar din krop er til at træne. Polar Unite hjælper dig til at slappe af og slippe af med stress med Serene™ åndedrætsøvelser, og du kan tilslutte det til telefonens GPS. Specialtilpas Polar Unite med armbånd og urvisning med forskellige farvetemaer.

Meget rent og elegant design med pulsmåling på håndleddet og urrem med quick-lukning. Nemt at tilpasse til din stil med udskiftelige armbånd og farvetemaer til urets display. Alle nødvendige værktøj for vellykket pulstræning: Nightly Recharge™, Sleep Plus Stages™ og FitSpark™. Polar Flow-app. og web: log din træning online for nem planlægning og opfølgning. GPS-tilslutning.

Varenummer: 1616172

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 499 DKK

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere

Anmeldelser

Fortæl os, hvad du synes Ingen anmeldelser endnu

Skriv en anmeldelse