Philips Saftpresser HR1916

1 499 DKK Bedømmelse NaN af 5 ( 0 )

Kun få tilbage,  levering 2-4 hverdage

Råsaftcentrifuger fra Philips

Masser af frisk frugt og grøntsager er vigtigt for vores sundhed og velvære. Men det kan være svært at få nok grøntsager i den almindelige kost. Da vi designede Philips Avance Saftpresser havde vi fokus på at gøre det så nemt som muligt at presse juice. Saftpresseren har et stort påfyldningsrør, så frugt og grøntsager ikke først skal skæres ud og den kraftige motor gør at du kan lave juice af virkelig hårde ingredienser. Denne saftpresser model har desuden en mere støjsvag motor end de ældre modeller. Mere juice. Mindre besvær. QuickClean på et minut

Spec.:
- Kraftig motor på 900 watt
- XXL-rør - slip for at skære grøntsagerne ud
- 900 W
- Indbygget opbevaring til ledning
- Kan vaskes i opvaskemaskine

Funktionen PreClean gør at du nemt og hurtigt kan rengøre saftpresseren mellem ingredienser. Det er ekstra smart hvis I er flere som vil lave juice med forskellig opskrift. Du skal blot hælde et glas vand ned i røret og dreje på en knap. Der skabes en fontæne af vand i apparatet, som skyller uønskede fibre væk fra låget og gør sien nemmere at rengøre.

Al frugtkød samles i frugtkødsbeholderen på denne saftpresser fra Philips. Du skal ikke skal fjerne tiloversbleven frugtkød fra andre dele inde i maskinen f.eks. låget. Drypstop forhindrer at det drypper fra hanen lige efter du har lavet juicen, hvilket holder køkkenbordet rent. Tuden med drypstop er meget let at rengøre, da den kan tages af og er fremstillet af materiale, som kan vaskes i maskine. Spar tid og pres hurtigere. De fleste slags frugt og de fleste grøntsager skal ikke skæres ud i forvejen for at passe til saftpresseren. Læg alt ned i XXL-påfyldningsrøret (80 mm) og nyd et næringsboost hver dag.

Varenummer: 1514799

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 499 DKK

Læs mere

Express24

Få din pakke i morgen, hvis du bestiller inden kl. 13.00*

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere