Skægtrimmer fra Philips

Philips 14-i-1 multritrimmer gør det nemt at skabe sin egen personlige stil. Du kan gøre alt derhjemme. Klippe dit hår, trimme og style dit skæg på forskellige måder, fjerne næse- eller ørehår samt klippe kropshårene på de mest følsomme områder. Denne serie multigroomers er udstyret med Philips mest avancerede klippeteknologi for at give en hurtig og jævn klipning hver gang. Den har desuden særskilt tilbehør til intimbarbering, som er skånsom, selv når du trimmer de mest følsomme områder. Desuden er den helt vandtæt, så du kan bruge den under bruseren.
Giver den bedste klippekvalitet
Denne multigroomern har DualCut-teknologi med dobbeltslebne blade samt minimal friktion mellem skærebladene. Bladene klipper dobbelt så hurtigt som den tidligere serie, hvilket giver både hurtigere og mere jævn klippning. Skærelementet i multitrimmeren er helt vedligeholdelsesfrie og selvslibende. Bladene holder sig på den måde skarpe og effektive uden at du behøver at oliere dem. Det betyder at bladene er lige så skarpe efter 3 års brug, som lige da du havde købt den.
14 værktøjer til ansigt, hår og krop
Alt-i-et-trimmeren har forskellige tilbehør, som kan bruges til at klippe hår, trimme og style skæg, fjerne næse- og ørehår samt trimme kropshår. Trimmer til skæg, hår og krop. Skæreelement af metal giver lang holdbarhed. Brug trimmeren uden kam for at få rene, skarpe linjer på både skæg og hår eller til at trimme kropshår. Du kan også klikke skæg-, hår- eller kropkammene fast, hvis du vil have forskellige længder, når du styler.
Tilbehør til skånsom og effektiv intimbarbering
- Behagelig barbering til alt nedenfor halsen med vores bodyshaver. Vores unikke hudplejesystem beskytter dine mest følsomme kropsdele, så du bekvemt kan barbere håret så tæt som 0,5 mm.
Mini-barberhoved giver en flot finish rundt i kanterne
- Efter du har trimmet, kan du gøre dit look endnu flottere med mini-barberhovedet. Tilbehøret gør det nemt at komme helt tæt på og pudse kanterne til.
Præcisionstrimmer giver perfekte detaljer
- Når du er færdig med at trimme kan du nemt klikke tilbehøret fast og præcisionstrimme for at få en velplejet finish på overskæg, barkenbarter eller linjer i skægget.
Næse- og ørehårstrimmer fjerner uønskede hårstrå smertefrit
- Klik tilbehøret fast for at fjerne uønskede hårstrå fra ører og næse, helt smertefrit. Næsehårstrimmerens unikke teknologi med roterende skæreblade garanterer et hurtigt og effektivt resultat uden ryk og ubehag. Desuden har næsehårstrimmeren en beskyttende kappe, som garanterer, at du aldrig kommer til at skære dig.
8 robuste og holdbare kamme til både hår, skæg og krop
- Kammene er fremstillet i et specielt materiale, som er ekstra holdbart, så selv hvis du taber dem på gulvet, går de ikke i stykker. Der medfølger 2 stubbekamme (1,2 mm), 1 justerbar skægkam (3,7 mm) og 3 hårkamme (9, 12, 16 mm) og 2 kropkamme (3,5 mm).
Kan bruges under bruseren
Trimmeren er helt vandtæt, så den kan gøres ren under vandhanen. Du kan til og med bruge den i badet og gøre kropstrimningen bekvem.

  • Garanti: Garanti 2 år. Gem følgesedlen.

Varenummer: 1509460

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 499 DKK

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere

Anmeldelser

Fortæl os, hvad du synes Ingen anmeldelser endnu

Skriv en anmeldelse