IPL hårfjernere fra Philips

Philips Lumea IPL Essential er en lille og brugervenlig IPL-løsning til både ansigt og krop. IPL (Intense Pulsed Light) reducerer hårvækst op til 75% allerede efter 4 behandlinger. For langvarigt resultat bør behandlingen gentages hver fjerde til hver ottende uge.

IPL-teknologi til sikker hjemmebrug
I Philips Lumea bruges en innovativ lysbaseret teknologi kaldt IPL (Intense Pulsed Light), samme teknologi som bruges på professionelle skønhedssaloner. Philips har taget denne teknologi til sig og tilpasset den til sikker hjemmebrug. Philips har arbejdet tæt sammen med hudplejeeksperter for at udvikle IPL til hjemmebrug. Vi har gennem omfattende forskning af IPL-teknologien i over 10 år sammen med mere end 2.000 kvinder for at kunne præsentere IPL til sikker og effektiv hjemmebrug.

Lysimpulser hæmmer hårsækkens vækst
Lysimpulserne i Philips Lumea er ikke helt så stærke, som dem som bruges i saloner, hvilket indebær at metoden ikke giver permanent hårfjerning. Behandlingen skal gentages med jævne mellemrum. Philips Lumea sender lette lyspulser mod hårrødderne. Lyset absorberes af melaninet (pigmentet) i håret og forvandles til lysenergi (varme). Varmen stimulerer hårsækken til at gå ind i en hvilefase. Resultatet er at håret falder af og ny hårvækst forhindres, hvilket fører til at mængden af hår som vokser ud gradvist mindskes. Du bør gentage behandlingen hver fjerde til hver ottende uge for at forhindre at hårrødderne begynder at producere hårstrå igen.

Klinisk dokumenteret resultat
Vi på Philips har forsket i IPL-teknologien i over 20 år, og er stolte af at kunne tilbyde IPL-metoden til sikker hårfjerning derhjemme. Kliniske tests viser at Lumea IPL reducerer hårvæksten med over 75% allerede efter fjerde behandling. Hvis du gentager behandlingen (hver 4. til 8. uge afhængig af individuel hårvækst) holdes benene glatte og hårfri i op til otte uger.
Velegnede hår- og hudtyper
Philips Lumea fungerer effektivt på (naturligt) mørkeblondt, brunt og sort hår. Som med andre lysimpulsbaserede behandlinger, beror behandlingens effekt på niveauet af melanin i håret. Melanin er det farvepigment i håret som absorberer IPL. Lysimpulsbehandlinger er ikke effektivt på lysblond, hvidt/gråt eller rødt hår, eftersom hårstråene i de farver ikke har tilstrækkelig meget melanin. IPL-behandling egner sig heller ikke til personer med naturligt mørk hudtone. Se på matrisen for hud- og hårtype for at afgøre hvilken lysintensitet der er bedst til dig samt om hårfjerning med IPL fungerer til lige nøjagtig din hår- og hudtype.

Områder af kroppen:
Lumea IPL kan trygt bruges til hårfjerning i ansigt (overlæbe, hage, kinder, bakkenbarter) og på hele kroppen, inklusive ben, armhuler, bikinilinje, underliv, mave og arme.

Hudtonesensor giver ekstra sikkerhed
Den indbyggede hudtonesensor måler hudtone på overfladen, som skal behandles. Hvis hudtonen er for mørk stopper lysimpulserne automatisk.

5 intensitetsniveauer
Lumea Essential har fem justerbare lysenergiindstillinger for at garantere en skånsom, men effektiv behandling. Ved korrekt brug er Philips Lumeas IPL-behandling sikker og skånsom, også på følsom hud og følsomme kropsdele.

Skånsom behandling
Hvis du bruger Lumea Essential korrekt er metoden skånsom mod huden. Philips Lumea må ikke bruges på beskadiget hud eller hvis du har hudallergi mod lys. Hvis du tager medicin, der forårsager lysfølsomhed, skal du rådføre dig med din læge inden brug. Brug ikke IPL hårfjerning i nærheden af piercinger eller tatoveringer. Din hud bliver altid mere følsom lige efter en IPL-behandling. Vent 1-2 dage inden du lader de behandlede områder få sol.

Glatte ben med et enkelt træk med "Slide & Flash"
Gennem indstillingen Slide & Flash trykker du bare behandlingsknappen ind og trækker derefter behandlingsvinduet hen over huden. Med denne funktion bliver behandlingen hurtigere og mere smidig.

Varenummer: 1509500

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 499 DKK

Læs mere

Express24

Få din pakke i morgen, hvis du bestiller inden kl. 13.00*

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere