Anden ansigtspleje fra Philips

Philips Satinelle Advanced fjerner effektivt uønsket hårvækst fra roden, både i ansigtet og på kroppen. Denne model kommer også med en eksklusiv ansigtsbørste, som du sætter på epilatorens håndtag for at få en effektiv, men skånsom dybderengøring som renser gamle hudceller bort og giver flot glans.
VisaPure dybderengørende ansigtsbørste: Denne epilator kommer med en dybderengørende børste til ansigtsrengøring. Ansigtsbørsten kan sættes fast på epilatorens håndtag med et enkelt klik. 17.000 silkebløde børster fjerner varsomt og nøje urenheder og giver huden en fantastisk glans. Ansigtsbørsten fjerner effektivt urenheder, men er skånsom mod huden og kan anvendes to gange om dagen.
Epilator:
Philips Satinelle kan benyttes under bruseren, hvilket muliggør ekstra skånsom behandling, da det varme vand dæmper eventuelt ubehag ved epileringen. Philips Satinelle har et specialtilpasset greb til optimal våd- og tøranvendelse.
Epileringshoved med gribevenligt, keramisk materiale, som opfanger selv de fineste hår og som føles blødt mod huden.
Epilatorens S-formede håndtag er ergonomisk udformet for behageligt greb. Designet gør epilatoren let at manøvrere og holde, når du epilerer svært tilgængelige steder på kroppen.
Hovedet på vores Satinelle Advanced epilator er ekstra bredt, så du dækker så stor en overflade som muligt med et enkelt strøg. Du slipper for at behandle samme område gentagne gange, da epilatoren fanger alle hår med et enkelt strøg.

Varenummer: 1526132

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 499 DKK

Læs mere

Express24

Få din pakke i morgen, hvis du bestiller inden kl. 13.00*

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere