Philips Boombox AZ215 Rød - Elektronik - Ellos.dk
Kurv
Philips

Boombox AZ215 Rød

499DKK
Gå til kassen
Ellos partner program allows us to offer even more podcasts to choose from.
This item is sold and sent directly from:
complies with Ellos delivery and service promises.
Free shipping on letter / parcel over 499 SEK
Fast delivery
Easy return with 30 days return policy

Lyt til musik, uanset hvor du er Rød og hvid 3 W CD Soundmachine med digitalmodtager. Nyd de enkle ting i livet og glæd dig over komforten. Med den kompakte, transportable Philips CD Soundmachine kan du ved hjælp af brugervenlige funktioner forkæle dig selv med din favoritmusik. Spil CD, CD-R og CD-RW Spil CD, CD-R og CD-RW. Philips er kendt for at lave produkter, der er kompatible med mange formater, som er til rådighed på markedet. Med dette lydsystem kan du lytte til musik fra CD, CD-R og CD-RW. CD-RW kompatibel betyder, at lydsystemet kan afspille både CD-R og CD-RW-diske. CD-R-diske kan optages en gang, og de kan benyttes i alle CD-afspillere. CD-RW-diske kan indspilles oven i allerede indspillede diske mange gange, og de kan bruges i kompatible CD-afspillere. Total udgangseffekt på 3 W RMS Samlet udgangseffekt på 3 W RMS. Dette system har samlet udgangseffekt på 3W RMS. RMS står for Root Mean Square (kvadratroden af middelværdien), som er en typisk måling af lydeffekt, eller rettere den elektriske energi, der overføres fra en lydforstærker til en højttaler, og som måles i watt. Mængden af elektrisk energi som leveres til højttaleren, og dens følsomhed bestemmer den lydeffekt, der genereres. Jo højere watt, des bedre lydeffekt fra højttaleren.

Faktura – Betal i slutningen af måneden

 • Du kan altid prøve dine varer derhjemme inden du betaler.
 • Du behøver ikke at lægge penge ud for varer, som du eventuelt vælger at bytte eller returnere.
 • Du får en opdateret faktura på sms og mail i slutningen af måneden.
 • Du kan vælge at delbetale din faktura og få fordelene ved konto.
 • Faktureringsgebyr kun 19 kr.

Konto – Fordel din betaling

 • Du kan altid prøve dine varer derhjemme inden du betaler.
 • Betal i det tempo der passer dig i op til 36 måneder (fra 50 kr./md).
 • Intet oprettelsesgebyr eller årligt gebyr.
 • Du kan benytte to betalingsfrie måneder pr. år.
 • Du kan supplere din konto med en fordelagtig Tryghedsforsikring.
 • Debitorrente udgør p.t. 29,84%, som er fradragsberettiget.

Express24

 • Med Express24, som altid skal afhentes på posthuset, får du for en tillægspris på 69 kr., ekstra hurtig levering af en normal postpakke. Bestil inden kl. 13.00, mandag-torsdag, samt fredag t.o.m. søndag kl. 13.00 og du får din pakke næste hverdag (til Bornholm og mindre øer tager det en ekstra hverdag). Bestiller du på andre tidspunkter, får du din pakke inden for 48 timer (Bornholm og mindre øer inden for 72 timer). Express24 gælder alle produkter, hvor valgmuligheden gives. Ved levering med Express24 skal du også vælge SMS-advisering.

Express Hjem

 • For kun 69 DKK ekstra kan du få din pakke leveret derhjemme den næstkommende hverdag.
 • Bestil frem til midnat mandag-torsdag for levering dagen efter. Bestillinger foretaget fra fredag til søndag leveres om mandagen.

Normal postpakke under 20 kg – til afhentning

 • Ved levering som normal postpakke afhentes pakken på posthuset eller valgt pakkeboks. Fri fragt for ordrer over 499 kr. efter fradrag af eventuelle rabatter. For ordrer mellem 1 - 499 kr. er fragtgebyret 49,90 kr. Du kan få besked via SMS eller brev, når din pakke er kommet frem til dit udleveringssted. Visse større produkter eller de som er længere end 150 cm (f.eks. store tæpper) kan ikke leveres med posten n

Normal postpakke under 20 kg – leveret på adressen*

 • Du kan vælge at få en normal postpakke leveret på din adresse*. Tillæg for bestilt levering på din adresse af normal postpakke er 19 kr.
  Er du ikke hjemme, eftersendes pakken og den kan hentes på posthuset den følgende dag.

Større varer som ikke kan sendes som normal postpakke

 • Større og tungere varer, f.eks. møbler, sendes som fragtgods til en tillægspris af 295 kr. uanset vægt. Disse varer køres hjem til dit hus eller trappeopgang af PostNord, som kontakter dig når varerne er klar til levering og aftaler en tid med dig. (En del af vores fragtgods har længere leveringstid end en uge).
 • Varens vægt er oplyst i produktteksten. Hvis vi ikke kan levere hele bestillingen samtidig opdeles tillægsprisen. Den sammenlagte transportudgift bliver dog aldrig mere, end hvis du havde modtaget alle varerne på én gang.

xSample text about reviews
Ansøg om lån »
Mere info »