Barbermaskiner fra Philips

Barbermaskinen i 5000-serien gør dig hurtigere klar om morgenen takket være et hurtigt MultiPrecision-skærsystem og fuldt vaskbare barberhoveder. Få en barbering som er hurtig og tæt. Vores skærsystem MultiPrecision løftet og skærer alle hårstrå og skægstubbe alt i et par træk.
Fleksible hoveder som kan roteres i fem retninger uafhængigt af hinanden giver en tæt kontakt med huden for hurtig og tæt barbering også på halsen og langs hagen. Tættere barbering med Super Lift & Cut Action med dobbelte knive. Den første kniv løfter hvert hår, medens den anden skærer dem af under hudniveau for virkelig glat barbering.
Klik den hudvenlige præcisionstrimmer på for at få en velplejet finish. Den er perfekt til at trimme dit overskæg og bakkenbarter.

På det intuitive display vises relevant information som gør det muligt for dig at få maksimal ydeevne ud af din barbermaskine: - Batteriindikator med et niveau - Indikator for rensning - Indikator for lavt batteriniveau - Indikator for udskiftning af barberhoved - Indikator for rejselås.

Varenummer: 1016943

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 499 DKK

Læs mere

Express24

Få din pakke i morgen, hvis du bestiller inden kl. 13.00*

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere