Højttalere & docking fra Panasonic

Følelsen får dig til at fortsætte!
TMAX10 giver kraftig basgengivelse, som du kan tage med dig overalt sammen med din musik.

Kraftfuld lyd
Mærk bassen i hele kroppen, der er effekten af AIRQUAKE BASS. Den kraftige basgengivelse forstærkes yderligere af basreflex-systemet og kommer endnu mere til udtryk. Systemet skubber lyden ud fremad, mens resonanserne bag basiselementet bibeholdes. Resultat: et party der overgår alt.

Smart konstruktion
Basgengivelse på en niveau som du rent fysisk kan mærke. Teknologien kaldes AIRQUAKE BASS. Det er et design, der giver TMAX10 mulighed for at skubbe luften fremad uden luftlækage, hvilket giver dig oplevelsen af en mere kraftfuld basegengivelse.

En større lydoplevelse
Du kan mærke musikkens kraft bevæger dig i tid og rum, når TMAX10 bruger dens dobbelte forstærkere og sine 20 cm woofer-højttalere. Det geniale design pifter enhver anledning, hvor du vil have musik, op.

Hvor du end skal hen
TMAX10 har et holdbart og smidigt Exo Frame-design, der er robust nok til at du kan tage TMAX-lyden med på rejse. For at løfte stemningen et skridt videre synkroniseres det blå lys omkring højttaleren med musikken. Den kompakte kasse har integrerede håndtag og support til powerbank*, så du kan have den med hvor som helst.

Festens midtpunkt
Vis dine DJ-talenter med Panasonic MAX Juke-appen* og gør enhver fest til et pulserende dansegulv. Det eneste, du skal bruge for at sætte gang i festen, er din smartphone og en TMAX10.

*Gælder OS Version 4.1 eller senere samt Android-enheder. Kan downloades på Google Play.

Varenummer: 1583908

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 499 DKK

Læs mere

Express24

Få din pakke i morgen, hvis du bestiller inden kl. 13.00*

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere