Panasonic Epilator ES-EL8A

1 099 DKK Bedømmelse 5 af 5 ( 1 )

Udsolgt,  levering 4-6 hverdage

Hårfjerning fra Panasonic

Et epilatorhoved, der kan bevæge sig 90 grader for at kunne følge kroppens former. Et Double Disc System med to skiver og 60 pincetter, som gør din hud glattere for hvert strøg. Der medfølger flere forskellige praktiske tilbehørsdele, herunder hudbeskytter til følsomme områder, et mindre epileringsblad til bikinilinjen og armhulerne, barberings- og trimmehoved, kamtilbehør og fodplejetilbehør.
Double Disc gør, at den anden skive tager alle hårstrå, som den første skive ikke fik fat i. Resultatet bliver, at epilatoren fjerner mere hårvækst med mindre anstrengelse.
EL-serien har 3 forskellige hastigheder at vælge mellem. Du vælger selv, afhængigt af hvilken kropsdel du vil behandle.
El-serien er designet til at komme til på svært tilgængelige steder. Derfor er det muligt at bevæge hovedet 90 grader, og det kan følge kroppens former tæt på huden.
EL-serien er helt vandtæt, og du kan benytte den i badekarret eller under bruseren. Hårfjerningen bliver lettere, eftersom huden bliver blødere af varmt vand.
Ni forskellige tilbehørsdele giver dig en blødhed, som holder længere, herunder hudbeskytter til følsomme områder, et mindre epileringsblad til bikinilinjen og armhulerne, barberings- og trimmehoved, kamtilbehør og fodplejetilbehør.

Varenummer: 1529030

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 499 DKK

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere

Anmeldelser

Vis 1 anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse 5.0 af 5

  • Bedømmelse 5 af 5

    Kan anbefales

    Denne epilator holder hvad den lover og det er super nemt at skifte mellem de forskellige hoveder…

    Lapia — 2020-08-06