Digitalt TV fra Panasonic

4K LED TV med HDR Bright Panel med en fantastisk gengivelse af 4K HDR-billeder
Takket væree HDR10+ dynamisk metadata og Adaptive Backlight Dimming-teknologi kan skærmen gengive et fint detaljeret billede med korrekte kontraster. Smarte funktioner gør det nemt at få adgang til apps og VOD-tjenester.

Understøtter HDR10+
Vores nye tv-skærme understøtter den næste generations HDR-standard med "dynamiske metadata": HDR10+. Selvfølgelig understøtter de også konventionel HDR10 og Hybrid Log-Gamma, så du kan opleve masser af HDR-formateret indhold.

Adaptive Backlight Dimming
Giver både en dybere sorthed i mørke billedpartier og mere lysstyrke i lyse billedsekvenser. TV-skærmene er udstyret med adaptiv Backlight Dimming dæmper konstant indgangssignalet og justerer lysstyrken for optimal billedkvalitet.

Indspilning på USB-harddisk
Den nemmeste måde at optage dine yndlingsprogrammer. Tv-programmer kan nemt optages på en USB-hukommelse eller ekstern harddisk ved at trykke på REC-knappen på fjernbetjeningen.

*Funktionen kræver en USB-harddisk eller flashhukommelse på mindst 160 GB.

3 HDMI-indgange
Udstyret med flere HDMI-indgange. Forskellige typer af enheder som eksempel Blu-ray-afspillere og spillekonsoller kan være tilsluttet samtidigt med hjælp af HDMI-kabler. Alt er klart til avanceret lyd- og billedunderholdning.

  • Garanti: Garanti 2 år. Gem følgesedlen.

Varenummer: 1583457

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 599 DKK

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere

Share your favorites!

Bilder taggade med #ellos på Instagram.