Ellos.dk
Kurv
AUTUMN NEWS
Gør plads til velour
Dette efterår handler det om velour – det fornyer hjemmet i små som store detaljer. Hvorfor ikke investere i nye lænestole, en sofa eller den populære daybed? Tilsæt masser af puder som mixes og matches i forskellige farver for at opnå et indbydende og luksuriøst udtryk. Naturligvis i velour alt sammen – boligens nye must have!

Vælg din fortrukne type hjemmelevering

Hvis sofaen er for tung eller det nye bord er en anelse for stort - så vælg en af vores forskellige typer hjemmelevering. Levering til døren, hjælp til at bære eller indbæring. Vi tilbyder flere forskellige muligheder, så din shopping bliver så nem som muligt.
Vidste du dette…
Hjemmelevering
Lad hverken vægt eller størrelse forhindre dig i at shoppe dit nye yndlingsmøbel. Ellos tilbyder flere forskellige leveringsmuligheder – du vælger.
Læs mere her  »
Stofprøve
Er du klar over, at du kan få lov at føle på alt vores stof, inden du beslutter dig for at købe noget? Bestil gratis stofprøver via mail på info@ellos.dk eller ring på 70 100 200.
Se hele møbelsortimentet
Her finder du flere fine møbelnyheder fra Ellos. Vi har mere end 500 trendy møbler, så du kan opdatere dit hjem med et klik.
Alle møbler  »
Skab stilen

Skab stilen

Ansøg om lån »
Mere info »