Today is Tomorrow - Hållbarhet på Ellos
Kurv

Today is Tomorrow – i korthed

Der findes kun få, om overhovedet nogen, virksomheder der er 100% bæredygtige. Hos Ellos er vi kommet et stykke på vej, men der er stadig meget, vi skal gøre. Vi kalder vores arbejde mod et bæredygtigt Ellos for ”Today is Tomorrow”. Vi ved, at det vi gør i dag, vil påvirke os i morgen. Vi ønsker at være med – og skabe en virksomhed, som er en del af løsningen for fremtiden. Derfor skal vi spørge os selv hver dag: ”Hvad gør Ellos i dag, for at verden skal blive bedre i morgen?” Today is Tomorrow inkluderer alt vores arbejde for at blive en mere bæredygtig virksomhed. Alt fra at vi skal have flere miljøvenlige materialer i vores produkter, til at vi skal bruge mindre energi i vores kontorlokaler.

1. Kunder

Vi vil gøre det let for vore kunder at handle bæredygtigt ved at tilbyde et stort udvalg af gode produkter, der er produceret på en bedre måde for mennesker og miljø. Vi tror på en åben og imødekommende dialog. Vore kunder skal altid kunne stole på vores råd og også på, at vores produkter er produceret på en sikker og ansvarsfuld måde.

2. Ansatte

Vi behandler hinanden med gensidig respekt og giver alle samme muligheder i et arbejdsmiljø, der er sikkert, sundt og kreativt. Kompetence, loyalitet og virkelyst gør det muligt for os at nå vores mål. Nøglen til fremgang er en kontinuerlig udvikling gennem kreative løsninger, engagement og samarbejde.

3. Leverandører

Vi forventer, at vores leverandører og forretningspartnere deler vores syn på forretningsetik, rettigheder og retfærdige arbejdsforhold. Vi tror på samarbejde og arbejder sammen med vore leverandører, for kontinuerligt at forbedre holdbarheden i vores værdikæde.

4. Miljø

Vi arbejder dagligt for at minimere vores miljøpåvirkning i alle led. Vi ønsker at vores produkter bliver fremstillet og håndteret med omtanke for mennesker og miljø. Vi stræber også efter at anvende naturressourcer mere effektivt og minimere den negative milijøpåvirkning fra vores virksomhed. Vi arbejder også aktivt for at øge vores genindvinding og genbrug af materialer i vores produkter.

5. Samfund

Vi vil bidrage til en positiv samfundsudvikling på de områder, hvor vi driver virksomhed, ved at støtte foranstaltninger og initiativer, der gør en varig forskel og dette altid ud fra et upolitisk og ikke-religiøst standpunkt. Vi er involveret i forskellige projekter og samarbejder, der afspejler vores vurderinger og visioner om en bæredygtig fremtid. Bæredygtighed er en naturlig og værdiskabende del af vores daglige virksomhed. Bæredygtighed og et langsigtet perspektiv er ledestjerner, der udfordrer os til at være innovative, nysgerrige og transparente. Vi vil bidrage til en bedre verden for fremtidige generationer og stræber efter at skabe en forretning, der er en del af løsningen. Vi har startet en rejse mod et mere bæredygtigt Ellos og vi håber, at du som kunde vil deltage!

Ansøg om lån »
Mere info »