Ellos.dk
Kurv
VASKET UDTRYK
Naturligvis
Sengetøj i vasket hør passer perfekt i det kølige soveværelse med inspiration fra naturen. Materialet er en tidløs klassiker, som faktisk bare bliver bedre og bedre for hvert år der går. Mix og match de farver, som du elsker at omgive dig med - gerne i brændte toner som byder efterårsløvets farver ind i dit soveværelse.
Skab stilen
HYGGELIG LUKSUS
Som på hotel
Et hyggeligt hoteludtryk med tunge tekstiler og en velredt seng står højt på manges ønskeliste. Der er meget stof, store bløde tæpper og masser af puder i sengen. Sengetøj i satin er det indlysende valg for dem, der vil gøre hverdagen mere luksuriøs. Med silkeglat glans i afdæmpede toner får satin et hvilket som helst soveværelse til at ligne en femstjernet hotelsuite.
Skab stilen
CRISPY MINIMALIST
Stilrent og roligt
Det enkle og stilfulde soveværelse er indrettet med rene linjer og materialer i træ - minimalistisk men med et eksklusivt udtryk. Farveskalaen er kølig og monokrom i forskellige gråtoner, striber og mørke nuancer med sort som accentfarve. Red op med percale – vores fine vaskede bomuld der løfter det enkle og knitrende til nye højder.
Skab stilen
Se hele vores sortiment af sengetøj:
Ansøg om lån »
Mere info »