Ellos.dk
Kurv
SKAL DU HAVE NY SOFA?
Sofaguiden
Hvilken sofa passer bedst til din boligstil? Her er vores guide til dit bedste sofavalg.
Find din sofa!
Find ud af hvilken stil du vil have derhjemme. Vores sofaer passer til de fleste indretningsmåder. Luna er flot i en romantisk stil, men passer lige så godt ind i et moderne skandinavisk miljø. Finder du inspiration i retro ska du tjekke Vera som desuden er i superfin velour. Ellie er en klassisk sofamodel som er let at gøre personlig i dit valg af puder, tæpper og sofabord.
Hvordan skal sofaen bruges?
Hvordan ser der ud hjemme hos dig og hvad skal du bruge sofaen til? Skal der være plads til hele familien, når I skal se tv? Plejer du at sove på sofaen? Eller skal den være god til sofahygge? Spilder børnene på betrækket eller er der rent og børnefrit? Stuens størrelse og dine behov er afgørende for sofaens størrelse og dit valg af materiale.
Skal jeg vælge stof eller læder?
Læder er nemt at vedligeholde, holder længe og bliver flottere med årene. Det er også let at tørre af hvis man spilder i sofaen. Et aftageligt betræk af stof, som kan vaskes passer selvfølgelig også fint til fedtede børnehænder og sandwich på hovedet i sofaen. Stof i en blanding af forskellige materialer er ekstra slidstærkt.