Sommerens shorts, bluser & toppe : Mor & barn-kollektion : Shop på Ellos.dk
Kurv
Magiske Ibiza
Med sol og varme følger en mere afslappet tøjstil og i sommer er stilen boheme. På magiske Ibiza skød vi fotos af sommerens bølgende styles. Vi fokuserer på bløde farver med smukt broderi for et luksuriøst udtryk.
Vi elsker print og især dem med blomster. Hvis du styler en mønstret top med neutrale shorts kommer det smukke print til sin ret.
“Ibiza er et magisk sted med en lang historisk tradition, som stadigt i dag inspirerer besøgende fra hele verden. Et paradis, hvor man længes efter at være og hvor man kan være sig selv.”
En blondekant på shortsene eller broderi på blusen. I sommer er det de små detaljer, som gør den store forskel. Detaljer som disse er også et godt valg, hvis man vil style et afslappet look op.
Hør er et køligt materiale, som passer perfekt til varme sommerdage. Vær ikke bange for at vælge farver, gerne i kombination med et smukt broderi. Vi elsker denne havblå hørkjole, som fås til både mor og datter i matchende styles.
Hvide tunikaer, herlige kaftaner og bølgende kjoler. Vælg køligt tøj, som du kan have på over din bikini, og som du kan bruge både om dagen og om aftenen. Match med en solhat og et par fine sandaler for et komplet look.
SHOP MERE:
Ansøg om lån »
Mere info »