EllosDK
Kurv

Fortrydelsesret

Du har som forbruger 30 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Du har med enkelte undtagelser ret til at åbne emballagen og prøve den vare du har købt.

Fortrydelsesretten gælder stort set alt i katalogerne og på vores hjemmeside www.ellos.dk. Fortrydelsesretten gælder dog ikke forseglede lyd- eller billedoptagelser eller plomberede computerprogrammer samt parfumeflasker, kosmetik eller maling, hvis plomberingen/forseglingen er brudt.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du har fortrudt dit køb, enten ved mail til service@ellos.dk eller telefon 70 100 200 eller ved at benytte standardfortrydelsesformularen. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret. For at benytte din fortrydelsesret, udfylder du retursedlen som følger med dine varer og oplyser hvad du returnerer. Benyt returetiketten ”MyPack return" som sidder på følgesedlen. Vi beder dig så vidt muligt returnere din vare i originalemballagen som postpakke eller brev.

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 30 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du er ansvarlig for varen indtil vi har modtaget den. 


Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Ved returnering tillægges et gebyr for returfragt som p.t. er 39 kr. Returfragten debiteres uanset pakkens størrelse eller antal artikler.

Vælger du at returnere hele din ordre, tilbagebetaler vi det, du har betalt inklusive evt. postopkrævningsgebyr og fragtgebyr for normalpakker. Leveringsomkostninger som overstiger fragtgebyret for normalpakker og som afhænger af dit valg af leveringsmåde tilbagebetales ikke.

Vælger du at returnere en del af din ordre, tilbagebetaler vi ikke eventuelle gebyrer for Express24, postopkrævning og fragt. Dette skyldes, at gebyrerne er de samme uanset hvor mange varer du har bestilt.

Hvis du skal returnere varen, skal den sendes til den adresse, der er angivet på returetiketten på retursedlen som fulgte med forsendelsen: Ellos AB, SE-501 86 Borås, Sverige. Se mere under rubrikken ”Bytte & Retur”. Gem altid følgesedlen/returfragtsedlen til returen er afklaret.

Tilbagebetaling sker hurtigst muligt og senest inden for 14 dage fra vi har modtaget din besked om at du vil benytte din fortrydelsesret, vi skal dog først have modtaget varen og kontrolleret, at der ikke er sket en værdiforringelse. Bemærk at det er dig der skal betale returfragten. Hvis du har brugt varen på en måde som forringer varens salgsværdi, fratrækker vi et beløb der modsvarer denne værdiforringelse.

Gælder din retur en større eller tungere vare, som er leveret med fragtmand, skal du rekvirere en fragtmand og betale fragtmanden for returforsendelsen. Evt. kan du rekvirere en hos Ellos Kundeservice. Fragtprisen/transportudgiften beregnes efter varens vægt og volumen, jvf. ovenstående prisliste. Vi tilbagebetaler købesummen samt den fragt du har betalt i forbindelse med leveringen af varen samt eventuelle kortgebyrer. Såfremt der er købt flere varer, og der kun returneres nogle af disse, tilbagebetales fragten for leveringen ikke.

Bemærk: Du skal selv stå for returfragten. Når Ellos har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til reglerne for fortrydelse, bliver beløbet overført til dig.

Varens stand, når du sender den retur Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Hvis en vare skal returneres uden værdiforringelse skal den som udgangspunkt være ubrugt, i ubeskadiget stand og have alle mærker og etiketter siddende. Hvis varen kom i en indpakning skal denne ligeledes følge med i returen, hvis du vil være sikker på at få alle dine penge retur. Behold venligst dit eget undertøj på, når du prøver bade- og undertøj, så hygiejnen holdes intakt.

Har du spørgsmål vedrørende din fortrydelsesret, kan du kontakte os på telefonnummer 70 100 200 eller e-mail service@ellos.dk.

Ansøg om lån »
Mere info »